Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко Л. В. 
Вплив кукурудзяного екстракту на накопичення біомаси та бродильну активність спиртових дріжджів / Л. В. Ткаченко, Ю. В. Горшунов, Є. С. Богданов, О. М. Дуган // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_13
  Повний текст PDF - 223.234 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Л.
  • Горшунов Ю.
  • Богданов Є.
  • Дуган О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Л. В. Вплив кукурудзяного екстракту на накопичення біомаси та бродильну активність спиртових дріжджів / Л. В. Ткаченко, Ю. В. Горшунов, Є. С. Богданов, О. М. Дуган // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Любов Володимирівна (технічні науки)
  • Богданов Єгор Серафимович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського