Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Чабанова О. Б. Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чабанова О. Б. Розробка технології ферментованих сироваткових напоїв з використанням натуральних соків / О. Б. Чабанова, Л. П. Кочмар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 32-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |