Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Пешук Л. В. Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні / Л. В. Пешук, К. М. Салов, О. О. Галенко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні / Л. В. Пешук, К. М. Салов, О. О. Галенко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |