Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Згурський А. В. 
Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_39
  Повний текст PDF - 654.845 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Згурський А.
  • Поліщук Г.
  • Ковалевська Є.
  • Крапивницька І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Згурський А. В. Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Згурський Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Крапивницька Ірина Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського