Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Савінок О. М. 
Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні / О. М. Савінок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 113-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_38
  Повний текст PDF - 4.235 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савінок О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савінок О. М. Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні / О. М. Савінок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 113-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_38.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського