Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Савінок О. М. Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні / О. М. Савінок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 113-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савінок О. М. Термогравіметричні дослідження яловичини при дозріванні / О. М. Савінок // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 113-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_38. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |