Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Скарбовійчук О. М. 
Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 110-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_37
  Повний текст PDF - 1.243 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скарбовійчук О.
  • Федоров В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скарбовійчук О. М. Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 110-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Федоров Володимир Гаврилович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського