Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kasyanov G. I. Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material / G. I. Kasyanov, V. S. Korobitsyn, E. V. Tymchuk // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kasyanov G. I. Some technological peculiarities of CO2 – extracts obtained from vegetative and animal raw material / G. I. Kasyanov, V. S. Korobitsyn, E. V. Tymchuk // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 99-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |