![]() | Наукова періодика України | ![]() | Харчова наука і технологія |
Штангеєва Н. І. Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості / Н. І. Штангеєва, Н. О. Григоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Штангеєва Н. І. Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості / Н. І. Штангеєва, Н. О. Григоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |