Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Штангеєва Н. І. 
Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості / Н. І. Штангеєва, Н. О. Григоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_20
  Повний текст PDF - 359.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Штангеєва Н.
  • Григоренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Штангеєва Н. І. Використання натуральних цукрозамінників у харчовій промисловості / Н. І. Штангеєва, Н. О. Григоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 53-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Штангеєва Надія Іванівна (технічні науки)
  • Григоренко Наталія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського