Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коваленко В. О. 
Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14
  Повний текст PDF - 235.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко В.
  • Перцевой М.
  • Чернова Л.
  • Колесникова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко В. О. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Віктор Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Валентина Олексіївна (технічні науки)
  • Коваленко Валентин Олександрович (технічні науки)
  • Перцевой Микола Федорович (технічні науки)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського