Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коваленко В. О. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко В. О. Мікробіологічні показники продукту структурованого на основі сиру кисломолочного в процесі зберігання / В. О. Коваленко, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чернова, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |