Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Могилянська Н. О. 
Вплив вітамінів А, Е, β–каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів / Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_12
  Повний текст PDF - 929.183 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Могилянська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Могилянська Н. О. Вплив вітамінів А, Е, β–каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів / Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дец Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського