Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Иоргачева Е. Г. Влияние инулинсодержащего сырья на процесс брожения полуфабрикатов для галет / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, А. В. Громова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иоргачева Е. Г. Влияние инулинсодержащего сырья на процесс брожения полуфабрикатов для галет / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко, А. В. Громова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |