Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Мардар М. Р. 
Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_27
  Повний текст PDF - 340.637 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мардар М.
  • Кордзая Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мардар М. Р. Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Кордзая Натела Ревазівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського