Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Юдічева О. П. 
Використання нуту, вирощеного в полтавській області, для переробки / О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_19
  Повний текст PDF - 321.911 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юдічева О.
  • Кузнецова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юдічева О. П. Використання нуту, вирощеного в полтавській області, для переробки / О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 61-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського