Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Макарова О. В. Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки / О. В. Макарова, Е. Г. Иоргачева, Е. Н. Котузаки // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макарова О. В. Свойства бисквитных полуфабрикатов на основе муки из продуктов переработки гречки / О. В. Макарова, Е. Г. Иоргачева, Е. Н. Котузаки // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |