Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пшенишнюк Г. Ф. 
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, Ю. С. Ковпак // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_13
  Повний текст PDF - 1.624 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Ковпак Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, Ю. С. Ковпак // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського