Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Завалий А. А. Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа / А. А. Завалий, И. В. Янович, Л. А. Лаго // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Завалий А. А. Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа / А. А. Завалий, И. В. Янович, Л. А. Лаго // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_42. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |