Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Завалий А. А. 
Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа / А. А. Завалий, И. В. Янович, Л. А. Лаго // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_42
  Повний текст PDF - 704.616 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Завалий А.
  • Янович И.
  • Лаго Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Завалий А. А. Сравнительная оценка энергетических затрат при сушке продуктов питания инфракрасным и конвективным способами в устройствах камерного типа / А. А. Завалий, И. В. Янович, Л. А. Лаго // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_42.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського