Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Оленев Н. В. 
Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции / Н. В. Оленев // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_30
  Повний текст PDF - 479.732 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Оленев Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Оленев Н. В. Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции / Н. В. Оленев // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського