Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Оленев Н. В. Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции / Н. В. Оленев // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Оленев Н. В. Интенсификация технологии переработки плодово-ягодного сырья путём применения электрофизических методов нагрева продукции / Н. В. Оленев // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_30. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |