Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Романова З. М. 
Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням / З. М. Романова, B. C. Зубченко, М. С. Мельник І. В. Романов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_28
  Повний текст PDF - 618.713 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романова З.
  • Зубченко B.
  • Романов М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романова З. М. Фізичні аспекти оптимізації процесів пивоваріння рентгенівським опромінюванням / З. М. Романова, B. C. Зубченко, М. С. Мельник І. В. Романов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романова Зоряна Миколаївна (технічні науки)
  • Романов Максим Сергійович (технічні науки)
  • Романов Микола Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського