Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дорохович В. В. Розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович В. В. Розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |