Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Пшенишнюк Г. Ф. Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пшенишнюк Г. Ф. Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба / Г. Ф. Пшенишнюк, О. В. Макарова, Г. С. Іванова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 73-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |