Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Пивоваров Є. П. Вивчення властивостей системи натрію альгінат– кальцію цитрат в умовах створення гранульованих продуктів на основі плодово-ягідної сировини / Є. П. Пивоваров, А. А. Гудковська, В. С. Калина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пивоваров Є. П. Вивчення властивостей системи натрію альгінат– кальцію цитрат в умовах створення гранульованих продуктів на основі плодово-ягідної сировини / Є. П. Пивоваров, А. А. Гудковська, В. С. Калина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 62-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |