Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (43)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (33)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гордієнко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гордієнко Л. П. 
Протеїназно-інгібіторний потенціал та вільно-радикальні процеси у тканинах слинних залоз щурів за умов глутамат-індукованого ожиріння [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко // Актуальні проблеми сучасної медицини. - 2013. - Т. 13, Вип. 4. - С. 82-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apsm_2013_13_4_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.817 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Непорада К. С. 
Особливості викладання біоорганічної та біологічної хімії іноземним студентам [Електронний ресурс] / К. С. Непорада, Л. М. Тарасенко, Л. Г. Нетюхайло, М. В. Білець, О. Є. Омельченко, А. М. Манько, Л. П. Гордієнко // Світ медицини та біології. - 2013. - № 2(37). - С. 128-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/S_med_2013_2(37)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 114.708 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Іоргачова К. Г. 
Піноутворювачі в технології кондитерських виробів [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, С. М. Капетула // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 397.592 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гордієнко Л. П. 
Активність орнітиндекарбоксилази та α -амілази у тканинах слинних залоз щурів за умов глутамат-індукованого ожиріння [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко, Т. М. Фалалєєва, Т. В. Берегова, К. С. Непорада // Вісник проблем біології і медицини. - 2013. - Вип. 3(1). - С. 55-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpbm_2013_3(1)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 102.1 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гордієнко Л. П. 
Зміни адипоцитокінів у щурів за умов глутамат-індукованого ожиріння [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко, Т. М. Фалалєєва // Актуальні проблеми сучасної медицини. - 2014. - Т. 14, Вип. 2. - С. 130-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apsm_2014_14_2_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.226 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Гордієнко Л. А. 
Еволюція концепцій соціальної відповідальності бізнесу [Електронний ресурс] / Л. А. Гордієнко // Науковий вісник [Буковинського державного фінансово-економічного університету]. Економічні науки. - 2014. - Вип. 27. - С. 429-433. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvbdfa_2014_27_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 102.565 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Гордієнко Л. Л. 
Провідні характеристики процесу формування кроскультурної грамотності старшокласників у процесі навчальної та позанавчальної діяльності [Електронний ресурс] / Л. Л. Гордієнко // Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка . - 2013. - Вип. 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VZhDU_2013_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.366 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Гордієнко Л. А. 
Важелі фінансової політики доходів населення [Електронний ресурс] / Л. А. Гордієнко // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2012. - Вип. 32(2). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2012_32(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 271.331 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Гордієнко Л. 
Роль соціальних трансфертів у формуванні доходів населення [Електронний ресурс] / Л. Гордієнко // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - Вип. 36(2.1). - С. 38-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2014_36(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.85 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Іоргачова К. Г. 
Технология двухслойного диетического мармелада [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, Л. В. Гордієнко, К. В. Аветісян // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 24-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.805 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Гордієнко Л. П. 
Застосування традиційних методів обліку та калькулювання витрат незавершеного виробництва в Україні [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко // Фінанси, облік і аудит. - 2011. - Вип. 17. - С. 273-279. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Foa_2011_17_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.826 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Гордієнко Л. П. 
Розвиток оксидативного стресу в тканинах слинних залоз щурів за умов глутаматіндукованого ожиріння [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко, Т. В. Берегова, К. С. Непорада, Т. М. Фалалєєва // Фізіологічний журнал. - 2014. - Т. 60, № 4. - С. 105-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fiziol_2014_60_4_15
Недостатньо вивченою проблемою сучасної медицини є патогенетичні механізми ушкодження слинних залоз за умов ожиріння. На експериментальній моделі глутаматіндукованого ожиріння в слинних залозах щурів досліджено вільнорадикальні процеси та систему антиоксидантного захисту. Слід відмітити достовірне підвищення вмісту реактантів тіобарбітурової кислоти та зниження активності каталази і супероксиддисмутази. Таким чином, це свідчить про дисбаланс про- й антиоксидантної системи та розвиток оксидативного стресу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 222.945 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Гордієнко Л. В. 
Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста [Електронний ресурс] / Л. В. Гордієнко, І. В. Жидецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__61
Попередній перегляд:   Завантажити - 205.481 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Гордієнко Л. В. 
Вплив співвідношення рецептурних компонентів на реологічні властивості емульсії для пісочного тіста [Електронний ресурс] / Л. В. Гордієнко, І. В. Жидецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 214-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__52
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.244 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Гордієнко Л. А. 
Фінансове забезпечення вищих навчальних закладів в Україні [Електронний ресурс] / Л. А. Гордієнко // Економіка. Фінанси. Право. - 2015. - № 8. - С. 21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2015_8_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 702.884 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Гордієнко Л. П. 
Сучасні методи оцінювання рівня витрат незавершеного виробництва як основа ефективного управління підприємством [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко // Агросвіт. - 2015. - № 9. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_9_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 141.384 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Гордієнко Л. А. 
Розвиток соціальної сфери України в епоху постмодернізму: фінансовий аспект [Електронний ресурс] / Л. А. Гордієнко // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2014. - Вип. 5(1). - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2014_5(1)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 498.713 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Гордієнко Л. П. 
Документування витрат незавершеного виробництва на пивоварному підприємстві [Електронний ресурс] / Л. П. Гордієнко // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу. - 2015. - Вип. 1. - С. 80-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ptmbo_2015_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 227.383 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Гордієнко Л. А. 
Оцінка фінансового забезпечення соціальної сфери в Україні [Електронний ресурс] / Л. А. Гордієнко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. - 2016. - Вип. 1(2). - С. 362–366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuec_2016_1(2)__66
Попередній перегляд:   Завантажити - 741.161 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Iоргачова К. Г. 
Зміна показників якості бісквітних напів-фабрикатів при зберіганні [Електронний ресурс] / К. Г. Iоргачова, Л. В. Гордієнко, О. В. Макарова, О. М. Котузакі // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 452.609 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського