Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Nykyforov R$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Slashcheva A. 
Rationale for the use of protein-carbohydrate mix in the technology of disperse products [Електронний ресурс] / A. Slashcheva, R. Nykyforov, S. Popova, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.242 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Popova S. 
Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique [Електронний ресурс] / S. Popova, A. Slashcheva, R. Nykyforov, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 840.747 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Korenets Yu. 
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough [Електронний ресурс] / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__5
Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання плодів чорноплідної горобини у технології виробів з пісочного тіста. Досліджено вплив добавки чорноплідної горобини на основний рецептурний компонент пісочного тіста - пшеничне борошно. Встановлено, що добавка чорноплідної горобини сприяє не лише підвищенню харчової цінності виробів з пісочного тіста, але й надає можливість поліпшити якість пісочного тіста.
Попередній перегляд:   Завантажити - 418.549 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Gnytsevych V. 
Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process [Електронний ресурс] / V. Gnytsevych, T. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov, I. Nazarenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__4
Вивчено вплив параметрів низькотемпературного заморожування та термінів зберігання на показники якості молочно-білкових концентратів (МБК) зі сколотин. Досліджено особливості низькотемпературних фазових переходів і склування МБК. Встановлено, що використання пюре калини та журавлини як коагулянтів сприяють збільшенню частки зв'язаної вологи та покращанню збереженості продуктів. Визначено зміни кольоропараметричних характеристик концентратів під час зберігання. Обгрунтовано режими та терміни зберігання МБК.
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.055 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Deynichenko G. 
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp [Електронний ресурс] / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, T. Kolisnichenko, O. Omelchenko, O. Melnik, O. Simakova, R. Nykyforov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 4(11). - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_4(11)__3
Висвітлено експериментальні дослідження процесу кислотного екстрагування пектинвмісної сировини (бурякового жому) із застосуванням нової моделі перемішувального елементу у порівнянні зі звичайною решітчастою мішалкою. Розроблено експериментальну установку та методику обробки результатів дослідження процесу екстрагування пектинових речовин із пектинвмісної сировини (бурякового жому) з застосуванням нового комбінованого перемішувального елементу. Побудовано математичні моделі у вигляді нелінійних регресійних рівнянь за методом планування багатофакторного експерименту з вхідними параметрами температури, тривалості та гідромодуля. Встановлено, що основний вплив на зміну вихідних параметрів становлять вхідні змінні температури та тривалості процесу. Наведено графічні залежності кількісних та якісних характеристик пектинових екстрактів (концентрація пектинових речовин, молекулярна маса, комплексо- та драглеутворювальна здатність) залежно від вхідних параметрів температури та тривалості процесу екстрагування пектинових речовин. Аналіз цих характеристик надав можливість встановити раціональні вхідні параметри процесу екстрагування пектинових речовин. Раціональними робочими параметрами процесу кислотного екстрагування пектинових речовин із бурякового жому з застосуванням нового методу інтенсифікації процесу є температура 60 - 70 <^>oC, тривалість - 1 - 1,1 год та гідромодуль - 8 - 10. Дослідження проведено з метою інтенсифікації вилучення пектинових речовин із пектинвмісної сировини, підвищення технічного рівня процесу екстрагування та реалізації розробленого методу за промислових умов. За результатами досліджень встановлено доцільність застосування нового методу інтенсифікації. Подальше впровадження цих результатів у харчову та переробну промисловість надає змогу налагодження виробництва широкого асортименту пектинопродуктів (екстракти, рідкі та сухі пектинові концентрати).
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.144 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Nykyforov R. 
Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products [Електронний ресурс] / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 584-596. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 622.592 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського