Пошуковий запит: (<.>A=Kuprina N$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Kuprina N. Analysis of approaches to essence and classification of account receivable of enterprise [Електронний ресурс] / N. Kuprina, I. Rudiuk // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 24–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_5
|
2. |
Kuprina N. Essence and classification of supplies of enterprise: theoretical and practical aspect [Електронний ресурс] / N. Kuprina, S. Polish // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, вип. 2. - С. 75–80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_2_12
|
3. |
Kuprina N. Strategic management accounting as a tool to promote competitiveness and efficiency of the activity of the enterprise [Електронний ресурс] / N. Kuprina // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 3. - С. 45–51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_3_7
|
4. |
Kuprina N. Activity of food industry enterprises of Odessa region: state and trends of development [Електронний ресурс] / N. Kuprina, Kh. Baraniuk // Економіка харчової промисловості. - 2017. - Т. 9, Вип. 4. - С. 11–19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2017_9_4_3
|
5. |
Kuprina N. Current assets of the enterprise: theoretical and practical aspects [Електронний ресурс] / N. Kuprina, I. Chernenko // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 1. - С. 28-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_1_5
|
6. |
Tkachenko N. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate [Електронний ресурс] / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, N. Kuprina, А. Hanicheva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_5
|
7. |
Kuprina N. Features of the analysis of financial results of the enterprise activities in modern conditions [Електронний ресурс] / N. Kuprina, O. Volodina, Yu. Zavatska // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 3. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_3_6
|
8. |
Kuprina N. Peculiarities of analysis of enterprise's own capital in modern conditions [Електронний ресурс] / N. Kuprina, T. Markova, O. Volodina, M. Stupnytska // Економіка харчової промисловості. - 2020. - Т. 12, Вип. 1. - С. 35-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2020_12_1_6
|
9. |
Kuprina N. Analysis of the own capital of Ukrainian enterprises and features of its management in the conditions of the new economy of the global market [Електронний ресурс] / N. Kuprina, T. Markova, M. Stupnytska // Економіка харчової промисловості. - 2020. - Т. 12, Вип. 2. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2020_12_2_5
|
10. |
Kuprina N. Aspects of financial analysis of the company's equity in modern conditions [Електронний ресурс] / N. Kuprina, T. Markova, O. Velychko // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 30-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_5
|
11. |
Stupnytska T. Audit development in Ukraine: aspects of regulation of audit activity [Електронний ресурс] / T. Stupnytska, N. Kuprina, Н. Tkachuk, Kh. Baraniuk // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 2. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_2_11
|
12. |
Kuprina N. Contemporary aspects of the methodology of the analysis of traveling assets in the enterprise management system [Електронний ресурс] / N. Kuprina, O. Velychko, T. Stupnytska, Kh. Baraniuk, O. Volodina // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 4. - С. 11-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_4_3
|