Пошуковий запит: (<.>A=Штангеєв К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Штангеєв К. О. Дослідження процесу спалювання жому цукрових буряків [Електронний ресурс] / К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк, С. М. Василенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 161-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_23
|
2. |
Погорілий Т. М. Аналітичні вирази для визначення часу контакту систем комірок з поверхнею гріючої трубки нагрівальної камери вакуум-апарата [Електронний ресурс] / Т. М. Погорілий, В. Г. Мирончук, К. О. Штангеєв // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_14 Наведено результати визначення повного часу контакту систем комірок з поверхнею гріючої трубки (ГТ) нагрівальної камери вакуум-апарата. Визначення шуканого часу контакту проведено за певних припущень для двох випадків: без урахування економайзерної зони, коли швидкість руху системи комірок від точки входу в ГТ до точки виходу з неї відбувається за прямо пропорційним зростаючим законом; з урахуванням економайзерної зони, коли швидкість руху системи комірок від точки входу в ГТ до кінця економайзерної зони є величиною сталою, а з точки початку зони кипіння і до точки виходу з ГТ відбувається за прямо пропорційним зростаючим законом. За одержаними аналітичними виразами на основі експериментальних даних про розподіл швидкостей утфелю на вході в ГТ і на виході з неї для окремих випадків знайдено час контакту системи комірок з поверхнею ГТ.
|
3. |
Самійленко С. М. Методологічні засади термодинамічного аналізу теплообмінних систем цукрового виробництва. Частина 2 [Електронний ресурс] / С. М. Самійленко, С. М. Василенко, О. Ф. Буляндра, К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 43-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_10 Узагальнено та розвинуто результати сучасних наукових досліджень із термодинамічного аналізу теплообмінних процесів і систем.Узагальнено та розвинуто результати сучасних наукових досліджень із термодинамічного аналізу теплообмінних процесів і систем.
|
4. |
Скорик К. Д. Контроль та покращення гранулометричного складу білого цукру [Електронний ресурс] / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2013. - № 3. - С. 20-25 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_3_5
|
5. |
Василенко С. М. Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості [Електронний ресурс] / С. М. Василенко, Т. П. Василенко, К. О. Штангеєв, Ж. К. Сіднєва // Цукор України. - 2013. - № 5. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2013_5_3
|
6. |
Скорик К. Д. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення [Електронний ресурс] / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 24-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_4
|
7. |
Скорик К. Д. Сучасні заходи щодо підвищення ефективності кристалізації цукру [Електронний ресурс] / К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2016. - № 5. - С. 26-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2016_5_5
|
8. |
Штангеєв К. О. Теплотехнічні та технологічні резерви продуктового відділення [Електронний ресурс] / К. О. Штангеєв, К. Д. Скорик, В. О. Штангеєв, В. М. Кухар // Цукор України. - 2015. - № 5. - С. 18-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_5_5
|
9. |
Ярчук М. М. Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі [Електронний ресурс] / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, К. О. Штангеєв, А. І. Сорокін, В. П. Чупахіна // Цукор України. - 2015. - № 2. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_2_4
|
10. |
Штангеєв К. О. Енергозбереження на цукрових заводах України [Електронний ресурс] / К. О. Штангеєв, В. І. Христинко, Т. П. Василенко, С. М. Василенко // Цукор України. - 2014. - № 2. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_2_11
|
11. |
Сорокін А. І. Складові стічних вод бурякоцукрового виробництва, заходи щодо зменшення їх кількості та витрат свіжої води [Електронний ресурс] / А. І. Сорокін, К. Д. Скорик, М. Д. Хоменко, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2015. - № 11-12. - С. 21-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_11-12_6
|
12. |
Рябчун П. М. Реконструкція Саливонківського цукрового заводу з метою нарощування продуктивності, зменшення витрат палива у цукровому виробництві та підвищення якості цукру [Електронний ресурс] / П. М. Рябчун, О. І. Мелехова, В. М. Кухар, О. П. Чернявський, Л. Г. Рогач, П. Г. Іващенко, Л. І. Чернявська, С. М. Василенко, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2014. - № 5. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_5_6
|
13. |
Штангеєв К. О. Використання жому цукрових буряків з метою отримання альтернативного палива на цукровому заводі [Електронний ресурс] / К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк, С. М. Василенко // Цукор України. - 2014. - № 10. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_10_6
|
14. |
Шутюк В. В. Дослідження варіантів виробництва твердого палива з відходів цукрового виробництва та умов його спалювання [Електронний ресурс] / В. В. Шутюк, К. О. Штангеєв, Т. П. Василенко, С. М. Самійленко // Цукор України. - 2014. - № 12. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_12_6
|
15. |
Сорокін А. І. Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості [Електронний ресурс] / А. І. Сорокін, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2017. - № 6-7. - С. 21-24 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2017_6-7_5
|
16. |
Василенко С. М. Вплив окремих факторів на ефективність теплоспоживання цукрового заводу [Електронний ресурс] / С. М. Василенко, С. М. Самійленко, В. М. Кухар, П. І. Лисюк, К. О. Штангеєв, Т.О. Кривець // Цукор України. - 2012. - № 5. - С. 7-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_5_3
|
17. |
Василенко С. М. Загальновиробничі енергетичні баланси – основа аналізу ефективності теплоспоживання цукрового підприємства [Електронний ресурс] / С. М. Василенко, С. М. Самійленко, К. О. Штангеєв, В. М. Кухар, П. І. Лисюк // Цукор України. - 2012. - № 4. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_4_3
|
18. |
Самійленко С. М. Термодинамічний аналіз підігрівників і теплообмінників цукрового виробництва [Електронний ресурс] / С. М. Самійленко, С. М. Василенко, О. Ф. Буляндра, К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк // Цукор України. - 2012. - № 3. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2012_3_4
|
19. |
Василенко C. М. Аналіз ефективності теплообмінників та підігрівників в структурі теплотехнологічного комплексу цукрового заводу [Електронний ресурс] / C. М. Василенко, С. М. Самійленко, К. О. Штангеєв, В. В. Шутюк, В. М. Кухар, Л. І. Лисюк // Цукор України. - 2011. - № 2. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2011_2_6
|
20. |
Сорокін А. І. Виробничі випробування контактного деамонізатора з видалення аміаку із конденсатів в бурякоцукровому виробництві [Електронний ресурс] / А. І. Сорокін, К. О. Штангеєв // Цукор України. - 2018. - № 7-8. - С. 15-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2018_7-8_5
|
| |