Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Толстих В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Толстих В. Рішення міжнародних судів [Електронний ресурс] / В. Толстих // Міжнародне право. - 2012. - № 2. - С. 41-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mipr_2012_2_5
| 2. |
Толстих В. К. Єдина база даних громадян регіону [Електронний ресурс] / В. К. Толстих, Л. Н. Кисельова // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили]. Сер. : Комп’ютерні технології. - 2013. - Т. 213, Вип. 201. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npchduct_2013_213_201_17
| 3. |
Іоргачова К. Г. Функционально-технологические свойства яйцепродуктов в технологии бисквитных полуфабрикатов [Електронний ресурс] / К. Г. Іоргачова, В. Ю. Толстих, С. М. Капетула, І. А. Селіванськая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_15
| 4. |
Жидецька І. В. Залежність параметрів процесу випікання пісочного напівфабрикату від рецептурного складу емульсії [Електронний ресурс] / І. В. Жидецька, В. Ю. Толстих // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_26
| 5. |
Чевардін В. Є. Стійкий метод генерації псевдовипадкових послідовностей до квантового крипто аналізу [Електронний ресурс] / В. Є. Чевардін, І. В. Самойлов, В. А. Толстих, О. А. Пономарьов // Збірник наукових праць [Військового інституту телекомунікацій та інформатизації]. - 2017. - Вип. 2. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpviti_2017_2_17
| 6. |
Шевченко А. С. Метод оцінювання ризику інформаційної безпеки внаслідок обмеження пропускної спроможності міжмережними екранами наступного покоління при використанні додаткових активних систем захисту інформації [Електронний ресурс] / А. С. Шевченко, І. В. Самойлов, В. А. Толстих, С. Г. Артюх // Збірник наукових праць [Військового інституту телекомунікацій та інформатизації]. - 2017. - Вип. 3. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpviti_2017_3_22
| 7. |
Гордієнко Л. В. Зміна показників якості лукуму збивного на основі кизилового пюре при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. В. Гордієнко, В. Ю. Толстих, Л. Г. Пожиткова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_20 Сучасні уявлення про здорове харчування вимагають пошуку нових рішень під час розроблення технологій і розширенні асортименту кондитерських виробів покращеної якості з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Пастильні вироби мають особливу драглеподібну структуру, яка виникає завдяки здатності пектинових речовин, що входять до складу плодово-ягідної сировини, за певних умов утворювати драглі необхідної міцності. Використання плодово-ягідних напівфабрикатів надає змогу також надавати збивним кондитерським виробам смак натуральних плодів та ягід, збагачувати їх вітамінами й мінеральними речовинами. До сировинних інгредієнтів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин відноситься пюре з плодів кизилу. Визначено вплив кизилового пюре та різних видів пакувальних матеріалів на зміну органолептичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників лукуму збивного у процесі його зберігання. Під час зберігання лукуму характерним є процес висихання, коли відбувається втрата первинної консистенції, зміна структури і форми виробів. Комплекс проведених досліджень показав, що використання кизилового пюре призводить до уповільнення процесу висихання і, як наслідок, менш інтенсивного зниження густини та підвищення міцності просторової структури виробів. У лукуму на основі кизилового пюре, що зберігався у металізованих поліпропіленових пакетах, зміна структурно-механічних властивостей відбувалась значно повільніше, ніж в інших виробів, при цьому він зберігав ніжну, пружно-еластичну консистенцію. Якість лукуму збивного наприкінці його зберігання оцінювали за мікробіологічними й органолептичними показниками. Використання як пакувальних матеріалів пакетів з металізованого поліпропілену надає змогу зберегти показники якості в межах, передбачених стандартом, протягом двох місяців.
| 8. |
Коркач Г. В. Дослідження процесу піноутворення зефірної маси з синбіотиком [Електронний ресурс] / Г. В. Коркач, О. М. Котузакі, В. Ю. Толстих, Г. С. Шунько // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_17
| 9. |
Царенко А. В. Особливості організації і надання паліативної та хоспісної допомоги в умовах пандемії СОУЮ-19 [Електронний ресурс] / А. В. Царенко, В. В. Чайковська, Н. Є. Кожан, О. І. Толстих, О. О. Вольф, В. А. Толстих, 3. В. Максимова, О. П. Брацюнь // Здоров'я суспільства. - 2020. - Т. 9, № 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zdc_2020_9_1-2_8
| 10. |
Вялих Т. І. Підходи до створення моделі державної системи довготривалої медико–соціальної допомоги людям похилого віку в Україні [Електронний ресурс] / Т. І. Вялих, В. В. Чайковська, В. А. Толстих, Н. М. Величко, С. В. Москалюк // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_108
| 11. |
Мовчун Н. О. Моніторинг публікаційної активності Державної установи "Інститут геронтології ім. Д.Ф. Чеботарьова НАМН України" за 2018-2020 роки [Електронний ресурс] / Н. О. Мовчун, С. Г. Бурчинський, В. А. Толстих // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_111
| 12. |
Толстих В. А. Освітні іновації та ініціативи як фактор покращення якості комплексу медико-соціальної допомоги громадянам похилого віку в закладах соціального захисту [Електронний ресурс] / В. А. Толстих, В. В. Чайковська, О. І. Толстих, Н. О. Мовчун, Т. І. Вялих, С. В. Москалюк, З. Є. Ухова // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_118
| 13. |
Чайковська В. В. Місце геріатрії в реформуванні медичної галузі [Електронний ресурс] / В. В. Чайковська, Т. І. Вялих, В. А. Толстих, Н. М. Величко, Б. Жантурієв, О. М. Євтушенко, С. В. Москалюк // Журнал неврології ім. Б. М. Маньковського. - 2021. - Т. 9, № 3. - С. 84-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jorn_2021_9_3_123
| 14. |
Чайковська В. В. Геріатрична допомога населенню України: сучасний стан і напрями розвитку [Електронний ресурс] / В. В. Чайковська, Т. І. Вялих, Н. М. Величко, В. А. Толстих, С. В. Москалюк // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_20
| 15. |
Вялих Т. І. Геріатрична складова надання паліативної допомоги та стан медико-соціальної допомоги людям літнього віку, тимчасово переміщеним з окупованих територій [Електронний ресурс] / Т. І. Вялих, В. В. Чайковська, Н. М. Величко, В. А. Толстих, С. В. Москалюк // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_21
| 16. |
Толстих О. І. Складові якості життя паліативного пацієнта. Якість життя осіб похилого та старечого віку [Електронний ресурс] / О. І. Толстих, В. А. Толстих // Реабілітація та паліативна медицина. - 2023. - № 1. - С. 94-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rpm_2023_1_26
|
|
|