Пошуковий запит: (<.>A=Толок Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Толок Г. А. Сервісна діяльність як елемент культури в ресторанних практиках [Електронний ресурс] / Г. А. Толок // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. - 2012. - Вип. 18(2). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uk_msshr_2012_18(2)__43
|
2. |
Толок Г. Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії [Електронний ресурс] / Г. Толок // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_3
|
3. |
Толок Г. А. Гастрономічна культура та її соціально-культурне призначення [Електронний ресурс] / Г. А. Толок // Культура і мистецтво у сучасному світі. - 2013. - Вип. 14. - С. 94-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Kmss_2013_14_15
|
4. |
Баль-Прилипко Л. Роль упаковки у збереженні якості харчових продуктів [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, Г. Толок, А. Брона // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 32-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_5_10
|
5. |
Толок Г. А. Оцінка конкурентоспроможності вегетаріанського закладу харчування на прикладі мережі вегетаріанських кафе "Eco-Buffet" [Електронний ресурс] / Г. А. Толок, о. М. Лагута // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 16(1). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_16(1)__21
|
6. |
Толок Г. А. Шляхи підвищення ефективності діяльності вегетаріанських ресторанів [Електронний ресурс] / Г. А. Толок, О. М. Лагута // Молодий вчений. - 2017. - № 11. - С. 1330-1333. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_11_318
|
7. |
Толок Г. А. Екологічні засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] / Г. А. Толок, Є. В. Толок. // Ефективна економіка. - 2018. - № 6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2018_6_31
|
8. |
Завадинська О. Ю. Ефективність та удосконалення spa-послуг на термальних курортах України [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська, Г. А. Толок, О. С. Ліфіренко. // Ефективна економіка. - 2018. - № 9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2018_9_21
|
9. |
Антоненко А. В. Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Т. В. Бровенко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, М. Ю. Криворучко, Г. А. Толок // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2021. - № 2. - С. 107-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2021_2_15
|
10. |
Антоненко А. . Використання нетрадиційної сировини у технології холодних закусок [Електронний ресурс] / А. . Антоненко, Т. В. Бровенко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, Г. А. Толок, І. М. Грищенко // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2021. - № 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2021_2_37
|
11. |
Антоненко А. В. Технологія борошняних виробів грузинської кухні з використанням аглютенового борошна [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, О. В. Василенко, Ю. В. Земліна, Т. В. Бровенко, Н. М. Стукальська, Г. А. Толок // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. - 2021. - № 3. - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_tekh_2021_3_24
|
12. |
Антоненко А. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з апельсиновим пектином [Електронний ресурс] / А. В. Антоненко, Г. А. Толок, Т. В. Бровенко, Ю. В. Земліна, О. В. Василенко, Н. М. Стукальська. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2021. - Вип. 11, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2021_11_2_30
|
13. |
Баль-Прилипко Л. Нові круп’яні концентрати підвищеної біологічної цінності в структурі сучасного харчування [Електронний ресурс] / Л. Баль-Прилипко, Г. Толок, М. Ніколаєнко, А. Антоненко, Т. Бровенко // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_3
|
14. |
Розбицька Т. В. Інтегрована система управління технологічними процесами для ефективного та безпечного виробництва молочних продуктів з урахуванням ресурсозбереження [Електронний ресурс] / Т. В. Розбицька, Г. А. Толок, Лю Сяовей, Л. М. Тищенко, О. А. Савченко // Здоров'я людини і нації. - 2023. - № 1. - С. 63-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/hnh_2023_1_7
|