Пошуковий запит: (<.>A=Тимчук А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Грек О. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування [Електронний ресурс] / О. Грек, О. Оноприйчук, А. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_6
|
2. |
Куриленко Ю. М. Отримання полімерних композитів на основі хітозану та полівінілпіролідону [Електронний ресурс] / Ю. М. Куриленко, В. І. Унрод, С. П. Бененко, В. Л. Демченко, Б. Бужевский, А. Ф. Тимчук // Вісник Одеського національного університету. Хімія. - 2013. - Т. 18, Вип. 4. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_chem_2013_18_4_5 Одержано композити на основі хітозану та водорозчинного мономеру N-вінілпіролідону за присутності ініціатора полімеризації персульфату амонію. Проведено віскозиметричні дослідження розчинів хітозану за присутності ініціатору полімеризації. Підібрано оптимальні умови синтезу щеплених кополімерів хітозану з N-вінілпіролідоном (температуру, pH, співвідношення компонентів).
|
3. |
Тимчук А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Електронний ресурс] / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек, А. Пухляк, В. Пасічний // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_7
|
4. |
Євдокимов В. О. Теоретичні засади формування стратегії державної інвестиційної діяльності [Електронний ресурс] / В. О. Євдокимов, А. О. Тимчук // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2006. - № 33. - С. 276-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhnuvs_2006_33_43
|
5. |
Грек О. В. Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною [Електронний ресурс] / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук, К. В. Овсієнко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 149-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_19 Обгрунтовано можливість прогнозування протягом зберігання показників якості альбумінної пасти з концентратом харчових волокон - картопляною клітковиною (КК) "Potex" як регулятора масової частки вологи. Наведено склад суміші та особливості підготовки картопляної клітковини "Potex" для ефективного внесення в альбумінну масу. З використанням загальноприйнятих методів досліджень визначено показники якості зразків пасти протягом трьох діб зберігання в лабораторних умовах. Для математичного опису змін вологоутримувальної здатності, активної кислотності (pH) та масової частки вологи альбумінної пасти з КК застосовували метод експериментально-статистичного моделювання з використанням програми STATISTIKA. Одержані математичні моделі доцільно використовувати для прогнозування зміни показників альбумінної пасти з картопляною клітковиною "Potex" протягом визначеного терміну зберігання за температури 4 +- 2<$E symbol Р>C залежно від вихідних значень - кількості та масової частки в логи білкової основи, співвідношення концентрату харчових волокон і сироватки, що надає змогу одержати якісний продукт із заданими показниками.
|
6. |
Тимчук А. Л. Теоретичні аспекти феномена "громадянське суспільство" [Електронний ресурс] / А. Л. Тимчук, Н. В. Полторацька // Аспекти публічного управління. - 2019. - Т. 7, № 12. - С. 105-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aplup_2019_7_12_13
|
7. |
Тимчук А. Ф. Вивчення солюбілізуючої здатності полімер–колоїдних комплексів, що утворені альгінатом натрію та хлоридом гексадецилпіридинію [Електронний ресурс] / А. Ф. Тимчук, А. О. Гросу, А. В. Бабенко // Вісник Одеського національного університету. Серія : Хімія. - 2021. - Т. 26, Вип. 2. - С. 40-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_chem_2021_26_2_7
|
8. |
Марченко Т. В. Міжгалузевий аналіз конкурентоспроможності України на світовому ринку високотехнологічних товарів [Електронний ресурс] / Т. В. Марченко, А. Я. Тимчук // Інноваційна економіка. - 2021. - № 1-2. - С. 61-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2021_1-2_9
|
9. |
Овсієнко К. В. Визначення форм зв’язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами [Електронний ресурс] / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук, О. В. Грек // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 6. - С. 169-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_6_19
|
10. |
Прохорченко Г. О. Удосконалення процедури розподілу пропускної спроможності залізничної інфраструктури міжнародних транспортних коридорів України [Електронний ресурс] / Г. О. Прохорченко, А. І. Тимчук, К. С. Зізіна // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті. - 2021. - № 3(дод.). - С. 56-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ikszt_2021_3(dod
|