Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (7)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Перцевий Ф$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Перцевий Ф. В. 
Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 460.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гурський П. В. 
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.083 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Крапивницька І. О. 
Термогравіметричний аналіз пектинових гелів [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.734 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Самілик М. М. 
Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. П. Биков // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 371.589 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського