Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевий Ф$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Перцевий Ф. В. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок сканпро [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевий, А. Т. Теймурова, В. О. Коваленко, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_4
| 2. |
Гурський П. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 256-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_39
| 3. |
Крапивницька І. О. Термогравіметричний аналіз пектинових гелів [Електронний ресурс] / І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__6
| 4. |
Самілик М. М. Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировини [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Н. В. Болгова, Ф. В. Перцевий, О. П. Биков // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 98-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_15
|
|
|