Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (88)Журнали та продовжувані видання (7)Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (140)Авторитетний файл імен осіб (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Орлова Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 203
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Орлова Н. С. 
Інформаційні системи у сучасному корпоративному управлінні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, А. С. Удовік // Актуальні проблеми державного управління. - 2012. - № 1. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apdy_2012_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.915 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Орлова Н. 
Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_20
Досліджено зміни фракційного складу білка у швидкозаморожених напівфабрикатах із культивованих печериць залежно від попередньої обробки сировини, виду та концентрації природних згущувачів. Наведено результати дослідження білкового та небілкового азоту в грибах. Встановлено, що попереднє бланшування грибів перед заморожуванням із додаванням полісахаридів природного походження сприяє максимальному збереженню легкозасвоюваних фракцій білка (альбумінів і глобулінів) і позитивно впливає на поживну цінність швидкозаморожених напівфабрикатів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.701 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Воронков Л. Г. 
Поліморфні варіанти Т(–786)С і G894T гена ендотеліальної NO-синтази та стан вазодилатаційної функції ендотелію у хворих із хронічною серцевою недостатністю [Електронний ресурс] / Л. Г. Воронков, Н. Г. Горовенко, І. Д. Мазур, І. А. Шкурат, Л. С. Мхітарян, Н. М. Орлова // Серце і судини. - 2012. - № 4. - С. 43-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sis_2012_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.519 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Орлова Н. С. 
Аналіз шляхів підвищення інвестиційної активності в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, А. І. Іващенко // Вісник Бердянського університету менеджменту і бізнесу. - 2013. - № 2. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbumb_2013_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 67.775 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Орлова Н. В. 
Погляд українських журналістикознавців на поняття "терміносистема журналістикознавства" [Електронний ресурс] / Н. В. Орлова // Українське журналістикознавство. - 2012. - Вип. 13. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uzhz_2012_13_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 115.557 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Орлова Н. 
Харчова цінність консервів із кабачків та аличі [Електронний ресурс] / Н. Орлова, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 93-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_11
Обгрунтовано формування споживних властивостей натуральних консервів із кабачків та аличі. Наведено результати дослідження органолептичних властивостей, харчової цінності сировини й готових консервів після тривалого зберігання. Встановлено, що продукти мають якісно нові харчосмакові властивості й відрізняються достатньо високою харчовою цінністю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 887.724 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Орлова Н. 
Безпечність овочево-фруктових консервів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Казаченко, І. Кузьменко // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_19
Наведено результати дослідження показників безпечності нових консервів із кабачків і аличі та консервів із гарбузів і айви після тривалого зберігання. Розкрито вплив удосконаленого способу одержання овочево-фруктових консервів на їх безпечність.
Попередній перегляд:   Завантажити - 506.782 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Орлова Н. С. 
Удосконалення системи іпотечного кредитування в Україні [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова, Ю. Л. Мохова // Теорія та практика державного управління. - 2013. - Вип. 1. - С. 186-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2013_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 521.309 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Орлова Н. С. 
Нефинансовая отчетность как важный элемент корпоративной социальной ответственности [Електронний ресурс] / Н. С. Орлова // Економiчний часопис-XXI. - 2013. - № 5-6(1). - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecchado_2013_5-6(1)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.569 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ершова Н. А. 
Влияние фенилгидразина и алкилсульфатов на осмотическую чувствительность эритроцитов млекопитающих [Електронний ресурс] / Н. А. Ершова, Н. М. Шпакова, Н. В. Орлова // Доповiдi Національної академії наук України. - 2012. - № 6. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dnanu_2012_6_23
Показано, что чувствительность эритроцитов млекопитающих к гипертоническому стрессу (ГС) при температуре 37 градусов по Цельсию после обработки фенилгидразином зависит от видовой принадлежности клеток. Установлено, что модификация фенилгидразином эритроцитов млекопитающих приводит к снижению антигемолитической активности алкилсульфатов в условиях ГС.
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.659 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Біда О. 
Реалізація ідей утвердження загальнолюдських цінностей в Сахнівській школі [Електронний ресурс] / О. Біда, Л. Прокопенко, Н. Орлова // Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. - 2007. - № 21. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ppps_2007_21_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Белінська С. 
Моделювання рецептур багатокомпонентних овочевих напівфабрикатів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, В. Краснощок // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 496.583 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Белінська С. 
Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, О. Китаєв // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.001 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Орлова Н. 
Безпечність заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 616.064 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Орлова Н. 
Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 569.279 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Орлова Н. 
Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Д. Кундіус // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.763 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Белінська С. 
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів [Електронний ресурс] / С. Белінська, Н. Орлова, Ю. Мотузка // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 176-182. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 455.804 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Орлова Н. 
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Електронний ресурс] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 665.033 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Орлова Н. 
Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9
Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обгрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв'язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й одержання готового продукту високої якості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 548.253 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Маляр Р. В. 
Акредитація у стоматологічній службі як важливий механізм управління [Електронний ресурс] / Р. В. Маляр, Н. М. Орлова // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2012. - Вип. 3. - С. 164-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2012_3_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 415.712 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського