Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Любавіна О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Любавіна О. О. 
Дослідно-промислова установка кондиціювання води [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 226-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 888.407 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Любавіна О. О. 
Особливості використання підземних вод харківщини у харчових виробництвах [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торянік // Экология и промышленность. - 2005. - № 3. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekolprom_2005_3_12
Проаналізовано хімічний склад та органолептичні властивості артезіанських вод Харківщини, що використовуються підприємствами харчової промисловості. Встановлено основні показники, які потребують кондиціювання. Розроблено та запропоновано технічні рішення коригування хімічного складу води. Запропоновано методи кондиціювання основних типів артезіанських вод Харківщини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.069 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Михайленко В. Г. 
Електрохімічні методи обробки води: переваги та перспективи [Електронний ресурс] / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, О. О. Любавіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 153-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.538 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Аксьонова О. Ф. 
Удосконалення існуючої схеми підготовки води для виробництва води питної фасованої [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна, О. В. Антонов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 615.753 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Любавіна О. О. 
Дослідження факторів, що впливають на стійкість негазованої мінеральної води "Березівська" [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. М. Півень, О. Ф. Аксьонова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 16. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2014_16_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 167.17 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського