Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Любавіна О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Любавіна О. О. Дослідно-промислова установка кондиціювання води [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 226-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_37
| 2. |
Любавіна О. О. Особливості використання підземних вод харківщини у харчових виробництвах [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торянік // Экология и промышленность. - 2005. - № 3. - С. 37-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ekolprom_2005_3_12 Проаналізовано хімічний склад та органолептичні властивості артезіанських вод Харківщини, що використовуються підприємствами харчової промисловості. Встановлено основні показники, які потребують кондиціювання. Розроблено та запропоновано технічні рішення коригування хімічного складу води. Запропоновано методи кондиціювання основних типів артезіанських вод Харківщини.
| 3. |
Михайленко В. Г. Електрохімічні методи обробки води: переваги та перспективи [Електронний ресурс] / В. Г. Михайленко, О. І. Князева, О. О. Любавіна // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 153-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_46
| 4. |
Аксьонова О. Ф. Удосконалення існуючої схеми підготовки води для виробництва води питної фасованої [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна, О. В. Антонов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_8
| 5. |
Любавіна О. О. Дослідження факторів, що впливають на стійкість негазованої мінеральної води "Березівська" [Електронний ресурс] / О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко, О. М. Півень, О. Ф. Аксьонова // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2014. - № 16. - С. 134-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2014_16_19
|
|
|