Пошуковий запит: (<.>A=Жулінська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Жулінська О. С. Проблеми дотримання принципів державної регуляторної політики [Електронний ресурс] / О. С. Жулінська // Ефективність державного управління. - 2012. - Вип. 32. - С. 122-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efdu_2012_32_16
|
2. |
Жулінська О. В. Формування ціннісних орієнтацій сучасної студентської молоді в психолого-педагогічних умовах [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2011. - № 32-33. - С. 293-298 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2011_32-33_44 Розглянуто психолого-педагогічні умови, чинники, психологічні механізми та компоненти формування ціннісних орієнтацій сучасної студентської молоді, критерії рівня розвитку ціннісних орієнтацій студентів.Рассмотрены психолого-педагогические условия, факторы, психологические механизмы и компоненты формирования ценностных ориентаций современной студенческой молодежи, критерии уровня развития ценностных ориентаций.The article examines psychological and pedagogical conditions, factors, psychological mechanisms and components of forming value orientations of modern student youth, criteria of the development level of value orientations.
|
3. |
Кричковська Л. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином [Електронний ресурс] / Л. Кричковська, А. Белінська, О. Жулінська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_18
|
4. |
Жулінська О. C. Оптимальні періоди діагностики і застосування заходів із профілактики та корекції стану відтворної функції вівцематок [Електронний ресурс] / О. C. Жулінська // Науковий вісник ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 12. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvvm_2013_12_6
|
5. |
Лобачова І. В. Попередня оцінка вівцематок на придатність до гормональної обробки як спосіб підвіщення ефективності методики [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, О. С. Жулінська // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2008. - Вип. 1. - С. 218-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2008_1_37
|
6. |
Лобачова І. В. Вплив доразової обробки вівцематок раннього післяродового періоду тканинним препаратом з овечої плаценти [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, О. С. Жулінська // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2013. - Вип. 6. - С. 63-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2013_6_13
|
7. |
Лобачова І. В. Застосування тканинного препарату при підготовці анестральних вівцематок до осіменіцння [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, О. С. Жулінська // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2014. - Вип. 7. - С. 47-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2014_7_7
|
8. |
Жулінська О. С. Вплив тканинного препарату з овечої плаценти на фізіологічні показники баранів-річняків [Електронний ресурс] / О. С. Жулінська, І. В. Лобачова // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2011. - Вип. 4. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2011_4_5
|
9. |
Лобачова І. В. Ефективність стимуляції статевої охоти при ущільнені ягнінь вівцематок [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, В. С. Яковчук, О. С. Жулінська, О. Д. Горлова // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2012. - Вип. 5(1). - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2012_5(1)__20
|
10. |
Жулінська О. С. Застосування імуностимулюючого препарату "Тималін" при вирощуванні ягнят [Електронний ресурс] / О. С. Жулінська, В. С. Яковчук // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2010. - Вип. 3. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2010_3_12
|
11. |
Лобачова І. В. Вплив додавання окситоцину до кріопротекторного розчину на фізіологічні і морфологічні показники сперми баранів [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, Ю. І. Болотов, О. С. Жулінська, І. Г. Михайлова // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2010. - Вип. 3. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2010_3_17
|
12. |
Лобачова І. В. Ефективність стимуляціЇ статевої охоти у вівцематок вагінальними песаріями з кронолоном поза статевим сезоном [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, О. С. Жулінська // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2010. - Вип. 3. - С. 104-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2010_3_18
|
13. |
Жулінська О. С. Особливості механізму реалізації державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування [Електронний ресурс] / О. С. Жулінська // Теорія та практика державного управління. - 2014. - Вип. 1. - С. 221-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2014_1_34
|
14. |
Жулінська О. В. Використання водорозчинного каротину та борошна при створенні функціональних напоїв [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, М. І. Пересічний, Л. В. Кричковська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__11
|
15. |
Свідло К. В. Дослідження комплексного показника якості десертної продукції та напоїв функціонального призначення [Електронний ресурс] / К. В. Свідло, О. В. Жулінська // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(3). - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(3)__7
|
16. |
Лобачова І. В. Обробка тканинним препаратом з овечої плаценти як спосіб підготовки ягнят до відлучення [Електронний ресурс] / І. В. Лобачова, О. С. Жулінська, Т. О. Александрова // Вівчарство та козівництво. - 2015. - Вип. 1. - С. 207-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vivc_2015_1_24
|
17. |
Жулінська О. В. Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23
|
18. |
Жулінська О. В. Визначення нормативних параметрів якості і безпечності функціональних харчових продуктів [Електронний ресурс] / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Б. А. Половін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_28 Застосовано метод аналізу ієрархій для визначення параметрів якості та безпечності функціональних харчових продуктів. З використанням інтегрованої системи розв'язання математичних, інженерно-технічних і наукових задач проведено послідовне використання даної методики на прикладі порівнювальних оцінок комплексних показників якості, що надає змогу розробити нормативні параметри якості та безпечності, а також норми, які б зобов'язували виробників відповідно маркувати харчові продукти, що мають статус функціональних.
|
19. |
Жулінська О. Оцінка якості та безпечності функціональних харчових продуктів із застосуванням математичної моделі [Електронний ресурс] / О. Жулінська, К. Свідло // Технічні науки та технології. - 2017. - № 1. - С. 217-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2017_1_27 Процеси, що впливають на якість функціональної харчової продукції, мають різну природу, тобто їх показники якості різні, і вони мають різні шкали оцінювання, але на сьогодні не існує єдиної методики їх оцінювання, крім цього, різноманітність математичних методів вимагає глибокого наукового дослідження в частині оптимальності та ефективності. Аналіз наукової літератури показав, що існуючі математичні моделі (функції бажаності) дозволяють оцінювати якість продукції і процесів різної природи, але не розроблено дієвого математичного методу для визначення комплексного показника якості продукції функціонального призначення для застосування на виробництві. Застосовано математичний метод для визначення якості продукції функціонального призначення, у вигляді суміші розподілу найбільшого та найменшого значень випадкових величин, а також знайдено числові характеристики цієї суміші - це математичне сподівання, дисперсія, середнє квадратичне відхилення, центральний момент третього порядку, центральний момент четвертого порядку, коефіцієнт асиметрії та коефіцієнт ексцесу.
|
20. |
Жулінська О. С. Залежність показника неплідності від віку у овець асканійської селекції [Електронний ресурс] / О. С. Жулінська, С. Л. Дрозд, С. В. Могильницька, Г. П. Калащук // Вівчарство та козівництво. - 2017. - Вип. 2. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vivkoz_2017_2_21
|
| |