Пошуковий запит: (<.>A=Дюкарева Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Дюкарева Г. Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі [Електронний ресурс] / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14 Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
|
2. |
Постнов Г. М. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Г. І. Дюкарева, О. В. Лазарев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_9
|
3. |
Дюкарева Г. І. Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 361-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_60
|
4. |
Дюкарева Г. І. Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Ю. М. Бєлякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 452-460. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_72
|
5. |
Дюкарева Г. І. Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 564-571. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_89
|
6. |
Дюкарева Г. І. Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_22
|
7. |
Дюкарева Г. І. Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 333-337. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_52
|
8. |
Чуйко А. М. Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 360-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_57
|
9. |
Дюкарева Г. І. Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 488-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_78
|
10. |
Гасанова А. Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы [Електронний ресурс] / А. Гасанова, А. Пак, Г. Дюкарева // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_11 Проведены исследования по обогащению бисквита йодом и замене в его рецептурах сахара стевиозидом для профилактики сахарного диабета и заболеваний щитовидной железы. Полученные данные показали, что эти добавки снижают поверхностное натяжение яичной массы, повышая этим качество бисквита.
|
11. |
Білецька Я. О. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
|
12. |
Дюкарева Г. І. Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 293-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_46
|
13. |
Дюкарева Г. І. Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18
|
14. |
Дюкарева Г. І. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62
|
15. |
Дюкарева Г. І. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. О. Пак, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 489-493. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_83
|
16. |
Дюкарева Г. І. Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Н. М. Кривошеєва, Я. О. Білецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 674-683. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_99
|
17. |
Дюкарева Г. І. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 356-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_58
|
18. |
Дюкарева Г. І. Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. М. Замай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 531-538. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_85
|
19. |
Дюкарева Г. І. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 242-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_31
|
20. |
Дюкарева Г. І. Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 252-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__39 Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
|
| |