Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Реферативна база даних (7)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дюкарева Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Дюкарева Г. 
Вплив еламіну та стевіозиду на стан води в збитій яєчній масі [Електронний ресурс] / Г. Дюкарева, О. Дьяков, А. Гасанова // Товари і ринки. - 2013. - № 1. - С. 117-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_1_14
Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 588.146 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Постнов Г. М. 
Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Г. І. Дюкарева, О. В. Лазарев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.738 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дюкарева Г. І. 
Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 361-368. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_60
Попередній перегляд:   Завантажити - 770.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження якості молочного копреципітату з метою поліпшення якості клейковини тіста [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Ю. М. Бєлякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 452-460. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_72
Попередній перегляд:   Завантажити - 910.352 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дюкарева Г. І. 
Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 564-571. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_89
Попередній перегляд:   Завантажити - 745.71 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дюкарева Г. І. 
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 136-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 752.676 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дюкарева Г. І. 
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 333-337. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_52
Попередній перегляд:   Завантажити - 486.322 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Чуйко А. М. 
Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження [Електронний ресурс] / А. М. Чуйко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, Р. Я. Томашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 360-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 732.06 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дюкарева Г. І. 
Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, В. А. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 488-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_78
Попередній перегляд:   Завантажити - 991.739 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Гасанова А. 
Влияние эламина и стевиозида на поверхностное натяжение яичной массы [Електронний ресурс] / А. Гасанова, А. Пак, Г. Дюкарева // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 89-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_11
Проведены исследования по обогащению бисквита йодом и замене в его рецептурах сахара стевиозидом для профилактики сахарного диабета и заболеваний щитовидной железы. Полученные данные показали, что эти добавки снижают поверхностное натяжение яичной массы, повышая этим качество бисквита.
Попередній перегляд:   Завантажити - 521.527 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Білецька Я. О. 
ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" [Електронний ресурс] / Я. О. Білецька, О. Г. Дьяков, Г. І. Дюкарева, О. І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 335-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.934 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Дюкарева Г. І. 
Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 293-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 182.592 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Дюкарева Г. І. 
Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.196 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. В. Кошарновська, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 358-364. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.073 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Дюкарева Г. І. 
Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. О. Пак, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 489-493. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_83
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.672 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Дюкарева Г. І. 
Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Н. М. Кривошеєва, Я. О. Білецька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 674-683. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_99
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.489 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Дюкарева Г. І. 
Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, Я. О. Білецька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 356-361. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_58
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.246 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Дюкарева Г. І. 
Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, М. М. Замай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 531-538. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_85
Попередній перегляд:   Завантажити - 175.767 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Дюкарева Г. І. 
Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 242-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 491.105 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Дюкарева Г. І. 
Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 252-256. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__39
Наведено результати дослідження рухливості води в збитій яєчній масі з різними концентраціями еламіну та стевіозиду, які одержано за допомогою методу ядерного магнітного резонансу. Встановлено, що з підвищенням концентрації еламіну значна частка води переходить у зв'язаний стан; стевіозид не впливає на стан води в збитій яєчній масі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.619 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського