Пошуковий запит: (<.>A=Дуденко Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Дуденко Н. В. Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 8-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__3 Наведено результати досліджень, спрямованих на розробку математичної моделі процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини (РКВС) та обгрунтування доцільності та перспективності використання ферментних препаратів. Визначено значущі технологічні параметри процесу протеолізу РКВС, зокрема температури, тривалості протеолізу, значення pH і концентрації протеолітичних ферментних препаратів.
|
2. |
Павлоцька Л. Ф. Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів [Електронний ресурс] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_37
|
3. |
Дуденко Н. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх това-рознавча оцінка [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_33
|
4. |
Дуденко Н. В. Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, М. О. Янчева, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__33
|
5. |
Дуденко Н. В. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, І. М. Беляєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__34
|
6. |
Дуденко Н. В. Анализ пищевой и биологической ценности отходов переработки рыбного сырья [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Б. А. Паникарова, В. Г. Горбань // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(7). - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(7)__12
|
7. |
Старостенко Б. О. Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використання білкових добавок [Електронний ресурс] / Б. О. Старостенко, Н. В. Дуденко, С. П. Антоненко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__11
|
8. |
Дуденко Н. В. Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостіми [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, В. С. Ольховська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_30
|
9. |
Дуденко Н. В. Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 17-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_4
|
10. |
Нечепуренко К. Б. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13
|