Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Реферативна база даних (12)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Дуденко Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Дуденко Н. В. 
Моделювання процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, О. Г. Дьяков, Б. О. Панікарова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 8-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__3
Наведено результати досліджень, спрямованих на розробку математичної моделі процесу протеолізу рибної колагеновмісної сировини (РКВС) та обгрунтування доцільності та перспективності використання ферментних препаратів. Визначено значущі технологічні параметри процесу протеолізу РКВС, зокрема температури, тривалості протеолізу, значення pH і концентрації протеолітичних ферментних препаратів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 465.188 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Павлоцька Л. Ф. 
Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів [Електронний ресурс] / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 239-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 203.468 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Дуденко Н. В. 
Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх това-рознавча оцінка [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Н. І. Черевична, О. В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.22 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Дуденко Н. В. 
Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, М. О. Янчева, В. С. Ольховська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.878 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Дуденко Н. В. 
Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, А. А. Дубініна, Г. А. Синицина, І. М. Беляєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__34
Попередній перегляд:   Завантажити - 250.632 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дуденко Н. В. 
Анализ пищевой и биологической ценности отходов переработки рыбного сырья [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Б. А. Паникарова, В. Г. Горбань // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 6(7). - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_6(7)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 105.694 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Старостенко Б. О. 
Дослідження функціонально-технологічних показників рибних фаршевих систем з використання білкових добавок [Електронний ресурс] / Б. О. Старостенко, Н. В. Дуденко, С. П. Антоненко // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 187.804 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дуденко Н. В. 
Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостіми [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, В. С. Ольховська // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2013. - № 16. - С. 116-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2013_16_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 255.12 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дуденко Н. В. 
Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок [Електронний ресурс] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 17-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.397 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Нечепуренко К. Б. 
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 389.072 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського