Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Голуб Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Голуб Б. 
Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11
Розглянуто особливості формування складу високомолекулярних азотистих сполук у ферментованих біфідобактеріями молочних напоях. Наведено результати порівняльного оцінювання протеолітичних властивостей різних штамів пробіотичних біфідобактерій і лактобактерій.
Попередній перегляд:   Завантажити - 691.352 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Голуб Б. 
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus) [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 40-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 786.904 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Голуб Б. 
Вплив пропіоновокислих бактерій на динаміку біфідофлори під час ферментації молока [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 638.503 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Голуб Б. 
Аналізування мікробіологічних небезпечних чинників виробництва синбіотичних молочних напоїв при розробці системи НАССР [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 395.698 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Голуб Б. 
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 517.641 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Голуб Б. 
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 667.178 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Голуб Б. 
Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 445.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Голуб Б. О. 
Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 640.301 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Голуб Б. 
Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_8
Розглянуто сучасні тенденції розвитку ринку про- та синбіотичних харчових продуктів. Охарактеризовано сучасні підходи до формування оздоровчих властивостей про- та синбіотичних молочних напоїв. Наведено результати клінічної апробації розроблених синбіотичних ферментованих молочних напоїв.
Попередній перегляд:   Завантажити - 762.355 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Голуб Б. 
Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4
Розглянуто проблеми формування попиту та пропозиції функціональних молочних продуктів в Україні та світі. Узагальнено сучасні підходи до формування безпечності та фізіологічної цінності функціональних молочних продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 471.287 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Голуб Б. Л. 
Автоматизована система контролю технологічних процесів у промисловому пташнику [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, О. І. Ряба, В. В. Пугач, М. І. Славний // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2012. - Вип. 174(2). - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2012_174(2)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.217 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Голуб Б. Л. 
Побудова сховища даних для підсистеми підтримки прийняття рішень автоматизованої системи управління параметрами ефективності роботи промислового пташника [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, В. Л. Щербатюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 184(1). - С. 158-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2013_184(1)__25
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.081 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Лисенко В. П. 
Вибір та аналіз параметрів, якi використовуються у системі монiторингу показникiв ефективності процесу утримання курей-несучок [Електронний ресурс] / В. П. Лисенко, Б. Л. Голуб // Наукові нотатки. - 2010. - Вип. 27. - С. 171-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2010_27_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 514.42 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Голуб Б. О. 
Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, С. Г. Даниленко, Г. Б. Рудавська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 203-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.946 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Голуб Б. 
Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 132–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_17
Розглянуто підходи до аналізування мікробіологічної безпечності пробіотиків для подальшого розподілу заходів керування ними. Охарактеризовано сучасні шляхи оцінювання специфічної безпечності пробіотиків на прикладі визначення безпечності харчових інгредієнтів GRAS та QPS. Показано недоліки та перспективи вдосконалення національної системи контролю безпечності пробіотиків як харчових інгредієнтів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 468.944 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Голуб Б. Л. 
Автоматизація обліку показників придатності сортів до поширення в Україні [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, В. Ю. Трохименко // Енергетика і автоматика. - 2016. - № 1. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eia_2016_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 522.315 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Голуб Б. 
Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5
Розглянуто особливості вибору заходів керування небезпечними чинниками харчових продуктів на етапі роздрібної торгівлі. Наведено належні гігієнічні практики для закладів торгівлі в ЄС. Надано коротку порівняльну характеристику змісту PAS 221 - 2013 та вітчизняного законодавства щодо програм-передумов упровадження постійно діючих процедур на принципах НАССР.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.589 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
18.

Голуб Б. 
Пребіотична активність природних джерел полісахаридів [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 864.707 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Лисенко В. П. 
Динаміка показників якості процесу утримання курей-несучок [Електронний ресурс] / В. П. Лисенко, Б. Л. Головінський, В. М. Решетюк, Б. Л. Голуб, В. Л. Щербатюк // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 12. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_12_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 617.676 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Голуб Б. 
Концепції управління безпечністю хачових продуктів [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 389.231 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського