Пошуковий запит: (<.>A=Голуб Б$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2013. - № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2013_2_11 Розглянуто особливості формування складу високомолекулярних азотистих сполук у ферментованих біфідобактеріями молочних напоях. Наведено результати порівняльного оцінювання протеолітичних властивостей різних штамів пробіотичних біфідобактерій і лактобактерій.
|
2. |
Голуб Б. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus) [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 40-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_9
|
3. |
Голуб Б. Вплив пропіоновокислих бактерій на динаміку біфідофлори під час ферментації молока [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_19
|
4. |
Голуб Б. Аналізування мікробіологічних небезпечних чинників виробництва синбіотичних молочних напоїв при розробці системи НАССР [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_12
|
5. |
Голуб Б. Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_10
|
6. |
Голуб Б. Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 121-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_18
|
7. |
Голуб Б. Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 121-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_18
|
8. |
Голуб Б. О. Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, Г. Б. Рудавська, Н. С. Метельська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 418-423. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_66
|
9. |
Голуб Б. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_1_8 Розглянуто сучасні тенденції розвитку ринку про- та синбіотичних харчових продуктів. Охарактеризовано сучасні підходи до формування оздоровчих властивостей про- та синбіотичних молочних напоїв. Наведено результати клінічної апробації розроблених синбіотичних ферментованих молочних напоїв.
|
10. |
Голуб Б. Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2014. - № 2. - С. 17-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_4 Розглянуто проблеми формування попиту та пропозиції функціональних молочних продуктів в Україні та світі. Узагальнено сучасні підходи до формування безпечності та фізіологічної цінності функціональних молочних продуктів.
|
11. |
Голуб Б. Л. Автоматизована система контролю технологічних процесів у промисловому пташнику [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, О. І. Ряба, В. В. Пугач, М. І. Славний // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2012. - Вип. 174(2). - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2012_174(2)__25
|
12. |
Голуб Б. Л. Побудова сховища даних для підсистеми підтримки прийняття рішень автоматизованої системи управління параметрами ефективності роботи промислового пташника [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, В. Л. Щербатюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 184(1). - С. 158-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tech_2013_184(1)__25
|
13. |
Лисенко В. П. Вибір та аналіз параметрів, якi використовуються у системі монiторингу показникiв ефективності процесу утримання курей-несучок [Електронний ресурс] / В. П. Лисенко, Б. Л. Голуб // Наукові нотатки. - 2010. - Вип. 27. - С. 171-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nn_2010_27_33
|
14. |
Голуб Б. О. Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв [Електронний ресурс] / Б. О. Голуб, С. Г. Даниленко, Г. Б. Рудавська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 203-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__51
|
15. |
Голуб Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 132–139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_2_17 Розглянуто підходи до аналізування мікробіологічної безпечності пробіотиків для подальшого розподілу заходів керування ними. Охарактеризовано сучасні шляхи оцінювання специфічної безпечності пробіотиків на прикладі визначення безпечності харчових інгредієнтів GRAS та QPS. Показано недоліки та перспективи вдосконалення національної системи контролю безпечності пробіотиків як харчових інгредієнтів.
|
16. |
Голуб Б. Л. Автоматизація обліку показників придатності сортів до поширення в Україні [Електронний ресурс] / Б. Л. Голуб, В. Ю. Трохименко // Енергетика і автоматика. - 2016. - № 1. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eia_2016_1_16
|
17. |
Голуб Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2017. - № 1. - С. 27–36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_5 Розглянуто особливості вибору заходів керування небезпечними чинниками харчових продуктів на етапі роздрібної торгівлі. Наведено належні гігієнічні практики для закладів торгівлі в ЄС. Надано коротку порівняльну характеристику змісту PAS 221 - 2013 та вітчизняного законодавства щодо програм-передумов упровадження постійно діючих процедур на принципах НАССР.
|
18. |
Голуб Б. Пребіотична активність природних джерел полісахаридів [Електронний ресурс] / Б. Голуб, С. Даниленко, Г. Рудавська // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_5
|
19. |
Лисенко В. П. Динаміка показників якості процесу утримання курей-несучок [Електронний ресурс] / В. П. Лисенко, Б. Л. Головінський, В. М. Решетюк, Б. Л. Голуб, В. Л. Щербатюк // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 12. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_12_13
|
20. |
Голуб Б. Концепції управління безпечністю хачових продуктів [Електронний ресурс] / Б. Голуб // Товари і ринки. - 2018. - № 2. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2018_2_3
|
| |