Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Ботштейн Б$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Чорна Н. В. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста [Електронний ресурс] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_50
| 2. |
Ботштейн Б. Б. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_13
| 3. |
Ботштейн Б. Б. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 69-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_9
| 4. |
Гринченко Н. Г. Технологія продукту капсульованого на основі сироватки молочної [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3(2)__27
| 5. |
Ботштейн Б. Б. Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 157-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_14
| 6. |
Ботштейн Б. Б. Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 7-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_3
| 7. |
Лісовська Т. О. Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4
|
|
|