Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Ботштейн Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Чорна Н. В. 
Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста [Електронний ресурс] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.09 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ботштейн Б. Б. 
Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 258.192 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Ботштейн Б. Б. 
Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 69-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 423.302 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Гринченко Н. Г. 
Технологія продукту капсульованого на основі сироватки молочної [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, Б. Б. Ботштейн // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2018. - Т. 29(68), № 3(2). - С. 143-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2018_29_3(2)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 272.66 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ботштейн Б. Б. 
Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 157-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.165 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ботштейн Б. Б. 
Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану [Електронний ресурс] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 7-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 445.011 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лісовська Т. О. 
Розробка технології бісквітного напівфабрикату "Безглютенового" на основі борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 18-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 585.385 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського