Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2020/84/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Соц С. М., Чумаченко Ю. Д., Кустов І. О., Кузьменко Ю. Я. Зерно голозерного вівса та голозерного ячменю. Особливості технологічних властивостей зерна. - C. 5-9.
  4. Скрипніченко Д. М., Дец Н. О., Ланженко Л. О. Обґрунтування вибору сировинних інгредієнтів при виробництві сиркового десерту з наповнювачами. - C. 10-16.
  5. Салавеліс А. Д., Тележенко Л. М., Павловський С. М. Спеціалізовані харчові суміші для використання в післяопераційний період. - C. 17-22.
  6. Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Копійко А. В. Моделювання складу комбінованих біфідовмісних десертів для військовослужбовців з радіопротекторними властивостями. - C. 23-29.
  7. Котляр Є. О., Ткаченко Н. А., Вікуль С. І., Левчук І. В. Технологія натурального косметичного тоніка на основі водного екстракту з м’ятки ядра абрикосових кісточок. - C. 30-37.
  8. Мазуренко І. К., Yunbo Li, Shao Zhengzheng, Мельник О. Ю., Палвашова Г. І. Сировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначення. - C. 38-48.
  9. Кушніренко Н. М., Паламарчук А. С., Патюков С. Д., Глушков О. А. Використання вторинних рибних ресурсів з риб внутрішніх водойм при розробці технології гелеподібних заливок. - C. 49-56.
  10. Патюков С. Д., Фуголь А. Г., Паламарчук А. С., Кушніренко Н. М. Використання природних біополімерів в якості захисних покриттів при холодильній обробці та зберіганні риби внутрішніх водойм. - C. 57-66.
  11. Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Вплив стуктуруючої добавки на вихід грибного порошку при сушінні методом розпилювання. - C. 67-75.
  12. Поварова Н. М., Мельник Л. А. Вибір та обґрунтування складу білкової добавки із застосуванням принципів харчової комбінаторики. - C. 76-81.
2020
Т. 84
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського