Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2020/84/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
- Соц С. М., Чумаченко Ю. Д., Кустов І. О., Кузьменко Ю. Я. Зерно голозерного вівса та голозерного ячменю. Особливості технологічних властивостей зерна. - C. 5-9.
- Скрипніченко Д. М., Дец Н. О., Ланженко Л. О. Обґрунтування вибору сировинних інгредієнтів при виробництві сиркового десерту з наповнювачами. - C. 10-16.
- Салавеліс А. Д., Тележенко Л. М., Павловський С. М. Спеціалізовані харчові суміші для використання в післяопераційний період. - C. 17-22.
- Ткаченко Н. А., Чагаровський О. П., Копійко А. В. Моделювання складу комбінованих біфідовмісних десертів для військовослужбовців з радіопротекторними властивостями. - C. 23-29.
- Котляр Є. О., Ткаченко Н. А., Вікуль С. І., Левчук І. В. Технологія натурального косметичного тоніка на основі водного екстракту з м’ятки ядра абрикосових кісточок. - C. 30-37.
- Мазуренко І. К., Yunbo Li, Shao Zhengzheng, Мельник О. Ю., Палвашова Г. І. Сировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначення. - C. 38-48.
- Кушніренко Н. М., Паламарчук А. С., Патюков С. Д., Глушков О. А. Використання вторинних рибних ресурсів з риб внутрішніх водойм при розробці технології гелеподібних заливок. - C. 49-56.
- Патюков С. Д., Фуголь А. Г., Паламарчук А. С., Кушніренко Н. М. Використання природних біополімерів в якості захисних покриттів при холодильній обробці та зберіганні риби внутрішніх водойм. - C. 57-66.
- Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Вплив стуктуруючої добавки на вихід грибного порошку при сушінні методом розпилювання. - C. 67-75.
- Поварова Н. М., Мельник Л. А. Вибір та обґрунтування складу білкової добавки із застосуванням принципів харчової комбінаторики. - C. 76-81.
| 2020 | Т. 84 | Вип. 2
|
|
|
|