Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2010/38(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Актуальні проблеми зберігання та переробки рослинної сировини і гідробіонтів

  4. Хомич Г. П., Капрельянц Л. В. Вплив попередньої обробки ягід чорниці на вміст флавоноїдів у соку. - C. 4-7.
  5. Рогова Н. В., Пилипенко Л. М. Розробка технології виробництва напоїв на основі збродженого березового соку. - C. 8-10.
  6. Дроздов О. І., Шапкіна К. І. Новий функціональний напій на основі березового соку. - C. 11-14.
  7. Ильева Е. С., Мельник И. В. Исследование параметров прессово-диффузионного метода получения плодово-ягодных соков. - C. 14-19.
  8. Суткович Т. Ю., Плахотін В. Я. Сучасні методи отримання соків і функціональних напоїв з високим вмістом БАР. - C. 19-23.
  9. Тюрікова І. С. Екстракт зеленого волоського горіха – перспективний компонент для створення напоїв з БАР. - C. 23-26.
  10. Туз Н. Ф., Артамонова М. В., Лисюк Г. М. Дослідження інтенсивності забарвлення розчинів кріас-порошку з чорноплідної горобини. - C. 27-29.
  11. Черевко А. И., Одарченко А. Н., Мищенко Т. В., Звягинцева А. Л. Исследование основных колориметрических параметров водных экстрактов ягод. - C. 30-34.
  12. Жулінська О. В., Пересічний М. І., Кричковська Л. В. Використання водорозчинного каротину та борошна при створенні функціональних напоїв. - C. 34-36.
  13. Токар А. Ю. Хіміко-технологічна оцінка плодів бузини чорної та розробка технології некріплених виноматеріалів з них. - C. 37-41.
  14. Бурдо А. К., Тележенко Л. М., Михайлова К. А. Отримання фруктових та овочевих концентратів для забарвлення SPA-напоїв. - C. 42-45.
  15. Белінська К. О., Фалендиш Н. О., Ковбаса В. М., Терлецька В. А. Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуктів дитячого харчування. - C. 45-47.
  16. Дубова Г. Е. Ароматизация гомогенизированных пищевых продуктов. - C. 48-52.
  17. Нікітчіна Т. І. Дослідження біохімічних процесів отримання пектинових речовин із свіжих яблучних вичавок. - C. 52-55.
  18. Павленкова П. П., Топор Г. А. Дослідження можливості використання забарвлювального концентрату з буряку у виробництві жельованих виробів. - C. 55-59.
  19. Павленкова П. П., Труфкаті Л. В., Топор Г. А. Мікробіологічна безпечність плодового желе із забарвлювальним буряковим концентратом. - C. 60-65.
  20. Кравченко М. Ф., Антоненко А. В. Композиційні суміші з зернопродуктів "ЄСО" у технологіях емульсійних харчових продуктів. - C. 65-68.
  21. Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Властивості мінорних речовин пряно-ароматичного соусу і їх роль у харчуванні людини. - C. 69-75.
  22. Пересічний М. І., Хлібійчук В. О. Технологія овочевих страв функціонального призначення для шкільного харчування. - C. 75-78.
  23. Остриков А. Н., Веретенников А. Н. Новая технология концентрирования овощных пюре. - C. 79-82.
  24. Калугіна І. М., Москвічова О. М. Дослідження впливу продуктів переробки ламінарії на органолептичні і фізико-хімічні властивості соусу червоного основного. - C. 83-86.
  25. Широкий Є. І., Стоянова О. В., Короленко В. О., Куліш О. М. Дослідження якості моркви при зберіганні після обробки елекрохімічно-активованою водою. - C. 87-89.
  26. Бельтюкова С. В., Ливенцова Е. О., Теслюк О. И. Люминесцентное определение консерванта E-210 в соках и безалкогольных напитках. - C. 89-93.
  27. Остриков А. Н., Синюков Д. А. Оценка качественных показателей поликомпонентных фруктовых концентратов. - C. 94-96.
  28. Гуліч М. П., Ємченко Н. Л., Єрмоленко В. П., Харченко О. О., Моісеєнко І. Є., Ященко О. В. Інноваційна аквананотехнологія отримання цитрату цинку для використання в харчовій промисловості та опрацювання методів визначення їх складників. - C. 97-102.
  29. Ермоленко В. П., Харченко О. О., Моисеенко И. Е. Современные аспекты контроля йода в пищевых продуктах. Cравнительный анализ методов. - C. 102-105.
  30. Пилипенко Ю. Д., Філіпова Л. Ю., Ракуленко Н. А., Крохальова А. А. Нові термінологічні стандарти для переробної промисловості агропромислового комплексу України. - C. 105-108.
  31. Мазуренко І. К. Впровадження на підприємствах галузі державних нормативних документів на консервовані продукти дитячого та загального харчування. - C. 108-111.
  32. Чалая Е. В., Верхивкер Я. Г. Актуальные вопросы технического регулирования рыбной продукции в условиях евроинтеграции Украины. - C. 112-117.
  33. Маноли Т. А., Памбук С. А., Дарчук Е. В. Определение рациональных параметров сухого посола шпрота черноморского с частичной заменой хлорида натрия. - C. 117-120.
  34. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Барабаш А. Ю., Леухіна Л. В., Гураль Л. С. Кріомеханоактивація як спосіб отримання наноструктурованих розчинних порошків із грибів печериці. - C. 121-125.
  35. Розділ 2. Біотехнологічні аспекти виробництва продуктів функціонального призначення та БАД

  36. Капрельянц Л. В., Шпырко Т. В., Зиновьев А. А. Технология получения микробиологической трансглутаминазы. - C. 127-130.
  37. Капрельянц Л. В., Тіщенко В. М., Шалигін О. В., Гоцуленко М. І. Математичний аналіз загальних характеристик адсорбентів природного походження. - C. 131-134.
  38. Безусов А. Т., Пилипенко И. В., Средницкая З. Ю. Анализ основных принципов промышленного получения олигосахаридов пребиотического действия и их физиологическая функция в организме человека. - C. 134-139.
  39. Кобелева С. М., Труфкати Л. В. Разработка технологии сушки моркови и зелени для конструирования БАД. - C. 140-144.
  40. Величко Т. А., Килименчук Е. А. Применение биостимуляторов при культивировании дрожжевой биомассы. - C. 145-148.
  41. Пивоваров П. П., Оковитий С. І., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І. Прогнозування умов досягнення конформаційної рівноваги і термодинамічної стійкості в системах "AlgNa–Ca2+". - C. 148-152.
  42. Снєжкін Ю. Ф., Петрова Ж. О., Гетманюк К. М., Самойленко О. П. Деякі технологічні характеристики функціональних порошків. - C. 152-156.
  43. Бєлінська А. П., Кричковська Л. В., Зекунова Т. І. Розробка технологічних режимів рафінації олійних розчинів β-каротину. - C. 157-160.
  44. Долінський А. А., Шаркова Н. О., Авдєєва Л. Ю., Жукотський Е. К. Нові можливості використання лецитину. - C. 160-163.
  45. Пирог Т. П., Морозова А. П., Кундеев М. Д. Использование промышленных отходов с целью получения поверхностно-активных веществ Rhodococcus erythropolis ЕК-1. - C. 163-166.
  46. Пивоваров Є. П., Нагорний О. Ю. Закономірності формування маси оболонок капсул, одержаних шляхом іонотропного гелеутворення. - C. 166-173.
  47. Корзун В. Н., Тихоненко Ю. С. Функціональні продукти і їх роль у харчуванні людини. - C. 173-178.
  48. Розділ 3. Розробка та освоєння м'ясних і молочних продуктів нових видів

  49. Килименчук Е. А., Дзема В. Г., Антонова Ю. Н., Македонская Т. И. Гомопробиотики для кормящих матерей в домашних условиях. - C. 180-184.
  50. Рыжкова Т. Н. Подбор комбинаций заквасок для производства творога "Особый", выработанного из козьего молока. - C. 185-190.
  51. Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Розробка технології виробництва йогуртів із вмістом бета-каротину біотехнологічного походження. - C. 191-194.
  52. Гуліч М. П., Ємченко Н. Л., Верченко Т. В., Малижева Т. Д., Ольшевська О. Д., Ятченко О. О., Ященко О. В., Єрмоленко В. П., Моісеєнко І. Є. Про безпеку та мікро- і макроелементний склад молока і молочних продуктів ринку України. - C. 194-198.
  53. Страшнова І. В. Життєздатність і тіамінсинтезуюча активність пробіотичних штамів лактобактерій у складі ліофілізованих препаратів після тривалого зберігання. - C. 199-203.
  54. Голуб Б. О., Даниленко С. Г., Рудавська Г. Б. Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв. - C. 203-207.
  55. Пересічний М. І., Неіленко С. М. Використання зерен вівса, проса та льону в технології приготування харчової композиції для смузі радіозахисної дії. - C. 207-210.
  56. Рудавська М. В., Павлишин М. Л., Маланій О. І. Про доцільність виробництва масляно-фруктових коктейлів оздоровчого спрямування. - C. 210-213.
  57. Шингарёва Т. И., Скапцова Н. А. Исследование возможности использования восстановленного молока при производстве белковых продуктов способом термокислотной коагуляции. - C. 213-218.
  58. Пасічний В. М., Жабіна О. В., Ястреба Ю. А. Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами. - C. 219-222.
  59. Д’яконова А. К., Павленкова П. П. Вплив природних гідроколоїдів на фізико-хімічні властивості швидкозаморожених м’ясних систем. - C. 223-227.
  60. Пересічний М. І., Кравченко І. В. Технологія приготування фаршів з використанням мікронізованих зерен для харчування студентів. - C. 228-230.
  61. Калакура М. М., Щирська О. В. Нове в технологіях овочевих кулінарних виробів. - C. 231-234.
  62. Мардар М. Р., Валевська Л. О. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності. - C. 234-239.
  63. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Крячко Т. В., Лавриненко В. В. Інноваційні технології функціональних тонізуючих напоїв та дресінгів з використанням молочної сироватки та наноструктурованого плодоовочевого пюре. - C. 239-244.
  64. Дидух Н. А., Романченко С. В. Обоснование соотношения коровьего и козьего молока для производства кефира детского питания. - C. 244-250.
  65. Дідух Н. А., Назаренко Ю. В. Обґрунтування параметрів ферментації знежиреного молока у біотехнології кисломолочного сиру дитячого харчування. - C. 250-254.
  66. Шарахматова Т. Є., Шкарупета В. М. Розробка технології морозива геродієтичного призначення. - C. 255-260.
  67. Дідух Н. А., Лисогор Т. А., Могилянська Н. О. Вплив параметрів теплового оброблення молока на біологічну цінність біфідовмісних м’яких сирів. - C. 260-265.
  68. Ізбаш Є. О., Моргун В. О., Марінєску Н. Г. Розробка параметрів підготовки зернових добавок для виробництва молочно-рослиних продуктів. - C. 265-268.
  69. Могилянська Н. О., Лисогор Т. А., Дідух Н. А. Визначення рослинних жирів в вершковому маслі. - C. 268-274.
  70. Чабанова О. Б., Недобійчук Т. В., Скрипніченко Д. О. Дослідження процесу сушіння харчового казеїну. - C. 274-282.
  71. Розділ 4. Нові технічні та технологічні рішення у виноробстві

  72. Ткаченко О. Б., Гержикова В. Г., Погорелов Д. Ю., Владимирова Л. Г., Щербина В. А. Исследование основных качественных характеристик винограда технических сортов клоновой селекции в условиях юга Украины. - C. 284-287.
  73. Орел О. В. Характеристика якості виноматеріалів із ягід суниці. - C. 287-291.
  74. Кошова В. М., Пилипенко С. А., Мацулевич Н. Є. Вплив генерації дріжджів на процес бродіння пивного сусла. - C. 291-295.
  75. Луканін О. С., Байлук С. І., Петреченко С. В., Плаксюк Л. Б., Комашенко М. М., Точона О. А. Вплив агроекологічних умов вирощування яблуні у Київській області на хімічний склад плодів при їх використанні у виробництві сидру. - C. 296-299.
  76. Домарецкий В. А., Куц А. М., Билько М. В., Мельник И. В. Получение биогаза из отходов и сточных вод винодельческих предприятий. - C. 300-305.
  77. Кисиль М. Ф., Кисиль С. М., Братко Д. Н. Экологические проблемы производства вин с наименованием по происхождению в Молдове. - C. 305-309.
  78. Загоруйко В. А. Европейский винный рынок. - C. 309-313.
  79. Гулиев Ш. Р., Демьянчук Б. А., Загоруйко В. А. Асинергетическое воздействие электромагнитного поля на компоненты диэлектрических сред. - C. 313-319.
  80. Розділ 5. Створення нового високоефективного обладнання, процесів і апаратів, теорії, методів їх розрахунку та проектування. Інтелектуальні системи керування технологічними процесами в харчовій промисловості

  81. Осадчук П. І., Кудашев С. М. Інтенсифікація процесу гідратації при очищенні соняшникової олії з використанням ультразвуку. - C. 321-323.
  82. Шведов В. В., Бурдо О. Г., Саламаха В. И. Альтернативные процессы копчения пищевых продуктов и их совершенствование. - C. 324-326.
  83. Бурдо О. Г., Офатенко О. О. Вплив явища відторгнення солей при блочному виморожуванні розчину в осцилюючому режимі на показники опрісненої води. - C. 326-330.
  84. Бурдо О. Г., Буйвол С. М., Бандура В. М. Кінетика процесу екстрагування в електромагнітному полі. - C. 330-333.
  85. Ушан О. Є., Савич А. Н. Дослідження кристалоутворення в умовах промислової кристалізації цукру у вакуум-апаратах. - C. 333-336.
  86. Всеволодов А. Н., Гладушняк А. К. Определение адгезионно-когезионного взаимодействия загрязненийи растительного сырья. - C. 337-344.
  87. Михайлов В. М., Дьяков А. Г., Бабкина И. В., Шевченко А. А. Электроконтактный нагрев в комбинированных тепловых процессах при производстве жареной и запеченной кулинарной продукции. - C. 344-348.
  88. Антропова Л. Н., Гладкая А. Д., Датьков В. П. Мойка овощей на предприятиях ресторанного хозяйства. - C. 348-352.
  89. Иваненко А. В., Тенюх К. М., Кушнир В. В., Сологуб О. А. Исследование коаксиального пресса. - C. 352-355.
  90. Титлов А. С., Васылив О. Б., Ткаченко Д. П. Расчет температурных режимов холодоснабжения ЗАО "Одесский завод шампанских вин" и разработка рекомендаций по снижению эксплуатационных энергозатрат. - C. 356-365.
  91. Очеретяный Ю. А., Кирилов В. Х., Титлов А. С. Исследование влияния качки судна на процессы гравитационного пленочного течения рабочего тела в теплообменных элементах абсорбционных холодильных агрегатов (АХА). - C. 365-372.
  92. Очеретяный Ю. А., Кирилов В. Х., Титлов А. С. Моделирование процессов тепломассообмена генераторных узлов абсорбционных холодильных агрегатов (АХА). - C. 372-378.
  93. Титлов А. С., Васылив О. Б., Горыкин С. Ф., Савинок О. Н. К вопросу выбора эффективного способа охлаждения битой птицы. - C. 379-381.
  94. Карасев В. П., Черненко Д. В., Морозов Н. В., Жуйков Д. А., Титлов А. С. К расчету паровых турбин на низкокипящих рабочих телах. - C. 382-387.
  95. Мелкозеров М. Г., Зуев А. А., Делков А. В., Ходенков А. А. Паротурбинные установки на низкокипящем рабочем теле. - C. 387-392.
  96. Ищенко И. Н. Моделирование циклов насосных и безнасосных абсорбционных холодильных агрегатов. - C. 393-405.
  97. Соколов О. Д. Сучасні матеріали для упаковки харчових продуктів: властивості і екологія. - C. 405-410.
  98. Андріянов О. Д., Кузнєцова І. О., Янченко К. А. Розробка композиційних електролітичних покриттів для захисту металевої тари від корозії. - C. 410-413.
  99. Иванова Л. А., Гараев М. Б. Пластмассы холодного отверждения и их использование в пищевой промышленности. - C. 414-417.
  100. Соколов О. Д., Маннапова О. В. Підвищення стійкості поверхні чавунних деталей проти корозії і фретингу. - C. 418-421.
  101. Андреянов А. Д., Кузнецова И. А. Квантово-механическая оценка электрокаталитической активности тройных дисперсных сплавов при изменении содержания ванадия. - C. 422-424.
  102. Амбарцумянц Р. В., Тутаев С. В. Синтез двухколесного зубчато-рычажного механизма по величине обратного хода выходного звена. - C. 425-428.
  103. Ліщенко Н. В. Обробка експериментальних даних за допомогою Matlab при пошуку ефективних мастил. - C. 429-432.
  104. Розділ 6. Економічні аспекти і ефективність інноваційно-інвестиційного розвитку харчових виробництв

  105. Котлик С. В., Малых Е. С. Оценивание "ноу-хау" на примере пищевой промышленности. - C. 434-437.
  106. Скопенко Н. С. Формування та розвиток інтегрованих об’єднань в АПК та харчовій промисловості України. - C. 438-442.
  107. Осадчук І. В., Задорожний А. В. Сучасні тенденції якості вищої освіти. - C. 443-445.
  108. Волошина Т. Н., Дьяконова А. К., Свиноренко Е. Н. Перспективы развития рынка детского питания в Украине. - C. 445-449.
  109. Мадані М. М., Плотнікова К. О. Особливості світового та національного законодавства щодо якості спредів. - C. 449-453.
  110. Кунділовська Т. А., Коцієвська К. В. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної. - C. 453-458.
2010
Вип. 38(2)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського