Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2009/36(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
Розділ 1. Актуальні питання технології зберігання і переробки зерна, виготовлення зернових виробів та комбікормів
- Гапонюк І. І. Особливості тепломасообміну нерухомого шару зерна товщиною 31 см. - C. 4-8.
- Доля М. М., Бондарева Л. М., Бортніцький О. В. Основні шкідники зернопродукції та способи регулювання їх чисельності. - C. 8-11.
- Швабюк О. В., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б., Гродзіцька О. С., Піх З. Г. Вплив кавітаційної обробки зернових помелів на реологічні властивості сусла. - C. 11-14.
- Глух І. С., Школа О. І., Клочкова В. Є., Шульга С. М., Гаманухо В. І., Микитюк В. Ю. Нові склади комбікормів для сільськогосподарських тварин, птиці та риби. - C. 14-17.
- Єгоров Б. В., Кочетова А. О., Воєцька О. Є., Решта С. П., Журбенко В. І. Вплив варіанта підготовки зернобобової сировини на ефективність процесу екструдування. - C. 17-22.
- Гаро В. Є., Данилова О. І., Карпюк Ю. М. Споживчі властивості насіння ріпаку. - C. 22-26.
- Крусір Г. В., Кушнір Н. А., Русєва Я. П. Іммобілізація біорегуляторів системи травлення як метод їх концентрування та одержання БАД. - C. 26-30.
- Крусір Г. В., Севастьянова О. В. Виділення інгібітору трипсину з зерна амаранту з використанням афінної хроматографії. - C. 30-34.
- Лебедев Д. П., Краусп В. Р. Кинетика сушки зерна в сползающем тонком слое в поле ламповых ИК-излучателей. - C. 35-38.
- Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Розробка технології виробництва вологих комбікормів для домашніх тварин – кішок. - C. 38-43.
- Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Черній В. О. Вплив режимів сушіння на якість насіння гірчиці. - C. 44-46.
- Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Браженко В. Є. Технологічні способи підготовки наповнювачів при виробництві комплексних преміксів. - C. 47-52.
- Моргун В. О., Москвіна Н. З. Розширення промислового виробництва продуктів функціонального харчування. - C. 52-54.
- Моргун В. О., Волошенко О. С. Підвищення ефективності переробки зерна пшениці. - C. 54-56.
- Шутенко Є. І., Соц С. М., Колесніченко С. В. Особливості підготовки зерна голозерних круп'яних культур до переробки в зернові пластівці. - C. 56-59.
- Моргун В. О., Шутенко Є. І., Давидов Р. С. Дослідження взаємозв'язку режимів роботи крупоутворюючих систем і питомих енерговитрат на подрібнення. - C. 59-61.
- Жигунов Д. О., Давидов Р. С., Бузіян Н. Г. Порівняльне дослідження первинного подрібнення зерна тритикале і пшениці. - C. 61-65.
- Савенко І. І. Аналіз регіональної мережі зберігання зерна Одеської області. - C. 65-71.
- Овсянникова Л. К., Орлова С. С., Соколовська О. Г. Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів. - C. 72-76.
- Буранова С. В., Дмитренко Л. Д., Євдокимова Г. Й., Урвачов О. В. Обґрунтування раціональної схеми очищення зерна голозерного вівса. - C. 76-79.
- Воскресенська О. В. Кінетика процесу сушіння зернових культур в термосифонно-механічному агрегаті. - C. 79-82.
- Панченко Г. І., Бошкова І. Л., Волгушева Н. В. Дослідження діелектричних характеристик зернових культур. - C. 83-86.
- Яковенко А. І., Борта А. В., Кац А. К. Кореляційна залежність показників якості пророслого зерна пшениці при зберіганні. - C. 86-88.
- Станкевич Г. М., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф. Обіг складських документів на зерно. - C. 89-90.
- Станкевич Г. М., Будюк Л. Ф., Страхова Т. В., Буценко І. М. Дослідження ефективності окремих схем ліній відпускання зерна на водний транспорт. - C. 90-94.
- Станкевич Г. М., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф., Шпак В. М. Порівняльне дослідження ефективності роботи прийомних пристроїв із залізничного транспорту подовжнього типу. - C. 94-97.
- Буценко І. М., Станкевич Г. М., Будюк Л. Ф., Страхова Т. В., Шпак В. М. Удосконалення технології розвантаження зерна з автотранспорту на ЗАТ "Укрелеваторпром". - C. 98-100.
- Станкевич Г. М., Будюк Л. Ф., Шпак В. М. Дослідження формування шарів зернового насипу в металевих силосах великої ємності. - C. 101-103.
- Шаповаленко О. І., Ільчук В. Б., Харченко Є. І., Шаран А. В. Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції. - C. 104-106.
- Кирпа М. Я. Напрямки енергозбереження в технологіях виробництва і зберігання зерна. - C. 107-109.
Розділ 2. Інтенсифікація технологій та створення нових продуктів у харчовій, хлібопекарській і кондитерській промисловості
- Дробот В. І., Тесля О. Д. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів. - C. 111-114.
- Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. Нові технології хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. - C. 114-117.
- Румянцева В. В., Слукина И. А. Использование биомодифицированных продуктов при производстве кондитерских масс. - C. 118-121.
- Сирохман І. В., Гирка О. І. Мікробіологічна безпека і якість нових сухих сніданків. - C. 121-124.
- Калакура М. М., Данкевич Л. А., Ніколіна В. В. Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання. - C. 124-127.
- Васильченко А. Н. Внедрение энергосберегающей техники и технологий – актуальная проблема для предприятий хлебопекарной отрасли Украины. - C. 127-131.
- Иоргачева Е. Г., Толстых В. Ю., Аветисян К. В. Структурно-реологические свойства диетического мармелада. - C. 131-134.
- Сафонова О. М., Холодова О. А., Голота В. І., Шуліка О. Ю. Дослідження просторової організації клейковинних білків борошна, підданого озонуванню. - C. 134-136.
- Коркач Г. В., Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю. Вплив порошку топінамбура на якість хлібобулочних виробів. - C. 137-140.
- Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Кравченко О. І., Карпенко П. О. Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології хліба підвищеної харчової цінності. - C. 141-144.
- Румянцева В. В., Орехова Д. А. Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья. - C. 145-147.
- Сирохман І. В., Лебединець В. Т. Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель. - C. 147-150.
- Ільдірова С. К., Стіборовський С. Е. Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) у виробництві виробів з дріжджового тіста. - C. 150-153.
- Лебеденко Т. Є., Донской Д. М., Ткаченко Т. З., Новічкова Т. П. Збагачення хлібобулочних виробів добавками функціонального призначення. - C. 153-157.
- Орлович А. Е., Спорыш В. В. Система контроля параметров микроклимата в люлечных расстойных шкафах. - C. 157-160.
- Ковалевські Є. І., Прилуцька Л. П., Яременко О. М., Дорохович В. В. Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту. - C. 161-165.
- Луньова О. С., Кучерук З. І. Вплив структуроутворюючої добавки ксантану на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба. - C. 166-168.
- Машир Н. П., Паламарек К. В. Використання нетрадиційної сировини у виробництві кондитерських виробів лікувально-профілактичного призначення. - C. 169-171.
- Лозова Т. М., Ковальчук Х. І. Вплив добавок рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів. - C. 171-174.
- Туз Н. Ф., Артамонова М. В., Лисюк Г. М. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків. - C. 174-177.
- Дорохович А. М., Лиман Н. П. Використання лактулози при виробництві кексів. - C. 177-180.
- Величко Т. О., Євдокимова Г. Й., Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори зернового хліба з включенням коренеплідних овочів від умов зберігання. - C. 180-185.
- Дорохович А. М., Прилуцька Л. П., Бадрук В. В. Встановлення впливу екстракту чорного та зеленого чаю на іноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси. - C. 186-190.
- Оболкіна В. І., Ємельянова Н. О., Кияниця С. Г., Бондарчук О. В. Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива. - C. 190-192.
- Арсеньєва Л. Ю., Арсиненко Н. О. Розроблення композитної суміші для виробництва хліба підвищеної харчової цінності. - C. 193-198.
- Пшенишнюк Г. Ф., Макарова О. В., Іванова Г. С., Костюченко І. В. Використання непродовольчого зерна пшениці в технології зернового хліба. - C. 198-203.
- Лебеденко Т. Є., Решта С. П., Ружицька Н. В. Вивчення впливу рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. - C. 203-209.
- Солоницька І. В. Вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста. - C. 209-213.
- Гордієнко Л. В., Жидецька І. В. Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста. - C. 213-216.
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Котузаки Е. Н., Кожокарь Н. Н. Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов. - C. 216-221.
- Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. М. Новий метод визначення водопоглинальної здатності хлібопекарського борошна. - C. 221-225.
- Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю., Юрескул О. І. Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба. - C. 225-228.
- Доценко В. Ф., Іщенко Т. І., Шидловська О. Б., Ткачук Ю. М. Збагачення хліба альбуміном. - C. 228-234.
- Фощан А. Л., Григоренко А. М. Регулювання реологічних та структурно-механічних властивостей желейних виробів та напівфабрикатів на основі комбінованих систем драглеутворювачів. - C. 234-236.
- Павленкова П. П., Тележенко Л. М., Гулавський В. Т. Органолептичне оцінювання зразків круп’яної продукції. - C. 236-242.
- Мардар М. Р., Валевська Л. О., Погонцева Е. І. Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі нових видів сухих сніданків. - C. 242-247.
Розділ 3. Удосконалення технологічних процесів, обладнання та засобів автоматизації зернопереробних виробництв
- Контарь А. А., Кухтина Н. Н. Использование электромагнитной энергии СВЧ диапазона в технологиях обработки семян и зерна. - C. 249-253.
- Ляшук Н. І. Обґрунтування прийомів управління шкідливими організмами при формуванні продукції технічних культур. - C. 253-255.
- Бабич М. Б., Петров В. М. Нове технологічне обладнання. - C. 256-260.
- Бабич М. Б., Петров В. М. Особливості гідротермічної обробки круп'яного зерна. - C. 260-263.
- Гросул Л. Г., Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А., Гончарук А. А. Обґрунтування параметрів повітряно-гравітаційного сепаратора для попередньої очистки вороху. - C. 264-268.
- Маннапова О. В., Соколов О. Д. Підвищення зносостійкості трибосполучення "циліндр-кільце-поршень" форсованих двигунів електрофізичними методами зміцнення поверхні. - C. 268-274.
- Соколов О. Д. Розробка технологій поверхневого зміцнення деталей харчового і зернопереробного обладнання. - C. 275-280.
- Жуковський Е. Й., Чабаров В. О. Математичне моделювання функціонування транспортно-складських комплексів. - C. 281-284.
- Волков В. Е. Розрахунок довжини преддетонаційної ділянки. - C. 285-288.
- Хобін В. А., Гапонюк І. О. Стабілізація метрологічних характеристик автоматичних вимірювань вологості зерна в потоці. Кібернетичний підхід. - C. 289-297.
- Бурдо О. Г., Безбах І. В., Донкоглов В. І. Кінетика сушіння пшениці в апаратах на базі термосифонів. - C. 297-302.
- Бурдо О. Г., Буйвол С., Бандура В. Н., Світличний П. І. Екстрагування олії з насіння амаранту та ріпака. - C. 302-307.
- Шевченко Г. А. Культура і психологія інженерної діяльності. - C. 307-310.
| 2009 | | Вип. 36(1)
|
|
|
|