Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>K=ЦІСАРИК<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 58
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Скульська І. В. 
Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__6
Досліджено можливість часткової (20 і 30 %) заміни NaCl на KCl під час виробництва розсільного сиру бринза з овечого молока та вплив заміни на вміст вільних амінокислот. Виготовлено бринзу з частковою заміною солі в розсолі. Досліджено вміст вільних амінокислот продукту та встановлено їх зростання. Бринза характеризується органолептичними показниками, що відповідають вимогам Стандарту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.998 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Мусій Л. Я. 
Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.79 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лесик М. В. 
Вміст важких металів і радіонуклідів у молоці та молочних продуктах, виготовлених у Західному та Південному регіонах України [Електронний ресурс] / М. В. Лесик, Р. С. Федорук, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 97-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Цісарик О. Й. 
Підбір мікробіальних культур для виробництва розсільного сиру бринза [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 281-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__56
Попередній перегляд:   Завантажити - 140.03 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Цісарик О. Й. 
Методи ідентифікації лактобактерій [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 363-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__65
Попередній перегляд:   Завантажити - 189.483 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Цісарик О. Й. 
Майбутня професійна кар’єра в центрі уваги навчального процесу. Проблеми працевлаштування випускників кафедри технології молока та молочних продуктів і шляхи їх вирішення [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, М. П. Драч, Ю. Ю. Варивода // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(4). - С. 292-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(4)__49
Попередній перегляд:   Завантажити - 163.236 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Цісарик О. Й. 
Підвищення біологічної цінності молочного жиру шляхом використання в годівлі корів ліпідних добавок [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 89-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 452.837 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мусій Л. Я. 
Смако-ароматичні речовини у кисловершковому маслі залежно від складу заквашувальної композиції і умов культивування [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик, О. В. Голубець, С. М. Шкаруба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 103-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.163 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Мусій Л. Я. 
Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 92-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.528 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Скульська І. В. 
Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.744 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сливка І. М. 
Ідентифікація молочнокислих бактерій із застосуванням комплексу молекулярно-генетичних методів [Електронний ресурс] / І. М. Сливка, О. Й. Цісарик, Т. Боцер // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(2). - С. 280-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(2)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 326.365 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Мусій Л. Я. 
Вплив складу заквашувальної композиції на мікробіологічні показники кисловершкового масла при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик, Р. В. Чоп // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 103-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 817.67 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Мусій Л. Я. 
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 823.852 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Сливка І. М. 
Виділення молочнокислих бактерій із овечого сиру, виготовленого в Буковинському регіоні та їх ідентифікація [Електронний ресурс] / І. М. Сливка, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__21
Попередній перегляд:   Завантажити - 743.278 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Цісарик О. Й. 
Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 644.241 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Цісарик О. Й. 
Пошук шляхів підвищення антиоксидантних властивостей вершкового масла [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, Р. Білинський, Л. Я. Мусій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 810.831 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Войтович Н. В. 
Регулювання процесу забезпечення продукції на вміст генетично модифікованих організмів в Україні та у світі [Електронний ресурс] / Н. В. Войтович, О. Й. Цісарик, Р. П. Параняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 213-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.484 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Цісарик О. Й. 
Мікробіальна композиції для кисловершкового масла функціонального призначення [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 387-392. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__71
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.409 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Білаш Ю. П. 
Біохімічний профіль плазми крові відгодівельних бугайців за різного вмісту селену і вітаміну Е у раціоні [Електронний ресурс] / Ю. П. Білаш, О. Й. Цісарик, І. В. Вудмаска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(3)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.096 Mb    Зміст випуску     Цитування
20.

Мусій Л. Я. 
Особливості технології кисловершкового масла [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.621 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського