Пошуковий запит: (<.>K=ЦІСАРИК<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 58
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Скульська І. В. Вплив часткової заміни хлориду натрію на протеоліз при виробництві бринзи [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 5(11). - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_5(11)__6 Досліджено можливість часткової (20 і 30 %) заміни NaCl на KCl під час виробництва розсільного сиру бринза з овечого молока та вплив заміни на вміст вільних амінокислот. Виготовлено бринзу з частковою заміною солі в розсолі. Досліджено вміст вільних амінокислот продукту та встановлено їх зростання. Бринза характеризується органолептичними показниками, що відповідають вимогам Стандарту.
|
2. |
Мусій Л. Я. Оксидантна стабільність кисло вершкового масла при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_10
|
3. |
Лесик М. В. Вміст важких металів і радіонуклідів у молоці та молочних продуктах, виготовлених у Західному та Південному регіонах України [Електронний ресурс] / М. В. Лесик, Р. С. Федорук, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 97-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__21
|
4. |
Цісарик О. Й. Підбір мікробіальних культур для виробництва розсільного сиру бринза [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 281-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__56
|
5. |
Цісарик О. Й. Методи ідентифікації лактобактерій [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. М. Сливка // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 363-370. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__65
|
6. |
Цісарик О. Й. Майбутня професійна кар’єра в центрі уваги навчального процесу. Проблеми працевлаштування випускників кафедри технології молока та молочних продуктів і шляхи їх вирішення [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, М. П. Драч, Ю. Ю. Варивода // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(4). - С. 292-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(4)__49
|
7. |
Цісарик О. Й. Підвищення біологічної цінності молочного жиру шляхом використання в годівлі корів ліпідних добавок [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 89-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__20
|
8. |
Мусій Л. Я. Смако-ароматичні речовини у кисловершковому маслі залежно від складу заквашувальної композиції і умов культивування [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик, О. В. Голубець, С. М. Шкаруба // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 103-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__18
|
9. |
Мусій Л. Я. Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 92-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__16
|
10. |
Скульська І. В. Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції [Електронний ресурс] / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 152-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__24
|
11. |
Сливка І. М. Ідентифікація молочнокислих бактерій із застосуванням комплексу молекулярно-генетичних методів [Електронний ресурс] / І. М. Сливка, О. Й. Цісарик, Т. Боцер // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(2). - С. 280-289. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(2)__44
|
12. |
Мусій Л. Я. Вплив складу заквашувальної композиції на мікробіологічні показники кисловершкового масла при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик, Р. В. Чоп // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 103-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__20
|
13. |
Мусій Л. Я. Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__17
|
14. |
Сливка І. М. Виділення молочнокислих бактерій із овечого сиру, виготовленого в Буковинському регіоні та їх ідентифікація [Електронний ресурс] / І. М. Сливка, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 116-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__21
|
15. |
Цісарик О. Й. Удосконалення технології виробництва бринзи шляхом зменшення вмісту хлориду натрію [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, І. В. Скульська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 126-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__23
|
16. |
Цісарик О. Й. Пошук шляхів підвищення антиоксидантних властивостей вершкового масла [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, Р. Білинський, Л. Я. Мусій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__24
|
17. |
Войтович Н. В. Регулювання процесу забезпечення продукції на вміст генетично модифікованих організмів в Україні та у світі [Електронний ресурс] / Н. В. Войтович, О. Й. Цісарик, Р. П. Параняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 213-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__39
|
18. |
Цісарик О. Й. Мікробіальна композиції для кисловершкового масла функціонального призначення [Електронний ресурс] / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 387-392. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__71
|
19. |
Білаш Ю. П. Біохімічний профіль плазми крові відгодівельних бугайців за різного вмісту селену і вітаміну Е у раціоні [Електронний ресурс] / Ю. П. Білаш, О. Й. Цісарик, І. В. Вудмаска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(3). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(3)__8
|
20. |
Мусій Л. Я. Особливості технології кисловершкового масла [Електронний ресурс] / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__20
|
| |