Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Павлюк Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Павлюк Р. Ю. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини [Електронний ресурс] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_15 Науково обгрунтовано та розроблено інноваційну технологію натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних домішок (ДДД) у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини. Підібрано рецептурний склад, досліджено вміст біологічно активних речовин у нових видах морозива за збагачення рослинними домішками. Як інновацію у процесі одержання заморожених ДДД використано кріогенне "шокове" заморожування та низькотемпературне подрібнення.
|
|
|