Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Русєва Я$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Крусір Г. В. 
Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. П. Петросян, Я. О. Садовнікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 519.131 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Черно Н. К. 
Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
Попередній перегляд:   Завантажити - 596.216 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Крусір Г. В. 
Дослідження процесу метанового бродіння стоків [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, Я. П. Русєва, К. І. Дерюгіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 105-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.339 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Крусір Г. В. 
Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. К. Новічков, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 524-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_84
Попередній перегляд:   Завантажити - 186.377 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Крусір Г. В. 
Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, Л. І. Короленко, В. П. Петросян // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 93-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 873.071 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Крусір Г. В. 
Іммобілізація біорегуляторів системи травлення як метод їх концентрування та одержання БАД [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Н. А. Кушнір, Я. П. Русєва // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.506 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Крусір Г. В. 
Екологічний контроль харчових продуктів і виробництв [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. В. Яшкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 213-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__44
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.554 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського