Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Русєва Я$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Крусір Г. В. Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. П. Петросян, Я. О. Садовнікова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_10
| 2. |
Черно Н. К. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та бад на його основі [Електронний ресурс] / Н. К. Черно, Г. В. Крусір, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 547-552. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_86
| 3. |
Крусір Г. В. Дослідження процесу метанового бродіння стоків [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, О. В. Севастьянова, Я. П. Русєва, К. І. Дерюгіна // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 105-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_24
| 4. |
Крусір Г. В. Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, В. К. Новічков, Я. П. Русєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 524-530. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_84
| 5. |
Крусір Г. В. Аналіз життєвого циклу продукції хлібопекарського підприємства за причинно-наслідковою схемою Ісікави [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, Л. І. Короленко, В. П. Петросян // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 93-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_35
| 6. |
Крусір Г. В. Іммобілізація біорегуляторів системи травлення як метод їх концентрування та одержання БАД [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Н. А. Кушнір, Я. П. Русєва // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__9
| 7. |
Крусір Г. В. Екологічний контроль харчових продуктів і виробництв [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Я. П. Русєва, В. В. Яшкіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 213-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__44
|
|
|