Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (56)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (75)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мостенська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мостенська Т. Г. 
Фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 87-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.465 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мостенська Т. Л. 
Проблеми ефективності виробництва хліба і хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський, Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.254 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Мостенська Т. Л. 
Перспективи розвитку ринку органічної продукції України [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, О. С. Ралко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 188-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.481 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мостенська Т. Л. 
Формалізація процесу розвитку інтеграційної взаємодії [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 183-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_26
Запропоновано процедуру розвитку інтеграційної взаємодії, що представляє послідовність зміни етапів формування та розвитку інтегрованої системи, до основних із яких віднесено: доінтеграційний етап, етап виникнення регулярних зв'язків між окремими самостійними суб'єктами господарювання; етап появи взаємодії між самостійними суб'єктами господарювання на підставі розвитку довгострокових зв'язків, етап квазіінтеграції, етапи прогресивної та внутрішньої інтеграції, етап дезінтеграції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.306 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Мостенська Т. Л. 
Вплив ціни на конкурентоспроможність продукціїї на ринку молока [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 165-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_22
Розглянуто основні методи ціноутворення та розкрито чинники формування ціни на молоко та молочні продукти. Визначено проблеми забезпечення молоком і молочними продуктами населення України та показано вплив цінової політики на обсяги споживання молочних продуктів. Охарактеризовано стан ринку молочних продуктів в Україні та світі. Визначено особливості формування ціни на молоко та молочні продукти в Україні, показано динаміку цін на молоко-сировину та роздрібних цін на окремі види молочних продуктів. Охарактеризовано існуючі тенденції формування ціни на групи молочних продуктів. Зроблено висновок щодо необхідності спрямування державного регулювання на соціальний захист населення для забезпечення споживання молока та молочних продуктів на рівні раціональних норм.
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.039 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Мостенська Т. Л. 
Суспільне здоров’я як об’єкт економічних досліджень [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Г. О. Кундєєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 102-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 393.38 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мостенська Т. Г. 
Продовольча безпека на рівні домогосподарств [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 121-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_17
Розглянуто стан продовольчої безпеки на рівні домогосподарств. Зазначено, що продовольча безпека на рівні країни не завжди гарантує продовольчу безпеку домогосподарства й окремих осіб у країні. Запропоновано класифікаційні ознаки вразливих груп населення. Проаналізовано динаміку витрат домогосподарств на харчові продукти, визначено структуру харчування домогосподарств, які мають різну кількість членів і дітей у їх складі, та найбільш вразливі категорії домогосподарств.
Попередній перегляд:   Завантажити - 379.072 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Мостенська Т. Л. 
Екологічний та природно-кліматичний ризики у системі забезпечення продовольчої безпеки країни [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Н. С. Скопенко, Ю. В. Білан // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 6. - С. 258-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2015_6_33
Оцінено екологічний та природно-кліматичний ризики як складові процесу забезпечення продовольчої безпеки країни. Визначено специфічні особливості екологічного та природно-кліматичного ризиків та досліджено екодеструктивні фактори впливу на стан екологічної безпеки. Встановлено, що екологічний та природно-кліматичний ризики, включаючи природні катаклізми, спричинені змінами клімату, зниженням якості та обмеженням доступності води, мають негативні наслідки не лише для екології та продовольчої безпеки, а й для економіки в цілому.
Попередній перегляд:   Завантажити - 133.398 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Мостенська Т. Л. 
Харчування як складова продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Г. О. Кундєєва // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 3. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_3_15
Розглянуто питання безпеки харчування в контексті продовольчої безпеки. Проаналізовано питання конкретизації співвідношення понять "продовольча безпека" та "безпека харчування", що надало можливість розглядати безпеку харчування як належний рівень харчування з точки зору білків, калорій, вітамінів і мінералів для всіх членів домогосподарства в будь-який час. Здійснено аналіз харчування за калорійністю та збалансованістю по основним макронутрієнтам і встановлено зв'язок між безпекою харчування та тривалістю життя в Україні. Застосування регресійного аналізу надало можливість визначити залежність між тривалістю життя та калорійністю тваринного походження і між тривалістю життя та споживанням м'яса і м'ясопродуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 434.822 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Мостенська Т. Г. 
Соціально-відповідальний маркетинг як складова корпоративної соціальної відповідальності [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська // Вісник Запорізького національного університету. Економічні науки. - 2016. - № 1. - С. 105-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_eco_2016_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 517.224 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мостенська Т. Г. 
Ієрархія принципів соціально відповідального маркетингу [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. Серія : Економіка і менеджмент. - 2016. - № 1. - С. 66-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsuem_2016_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 553.077 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Мостенська Т. Л. 
Концептуальні підходи до процесу прийняття управлінських рішень [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, І. В. Гриценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 187-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 236.135 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Мостенська Т. Л. 
Основні підходи до визначення ризику при здійснені інтеграції [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 177-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_32
Формування інтегрованих структур пов'язано з різними видами ризиків, які мають свою специфіку виникнення, прояву, аналізу, оцінки та управління. Запропоновано розглядати ризики відповідно до рівня їх виникнення (мікро-, мезо- та макрорівень). Наведено класифікацію ризиків інтеграційного процесу дозволяє виділити різновиди ризику, на які компанія має безпосередній вплив, та які є нерегульованими з боку суб'єктів господарювання, проте потребують аналізу та врахування під час прийняття обгрунтованих управлінських рішень щодо доцільності інтеграції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.962 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Мостенська Т. Л. 
Продовольча безпека України та напрями її забезпечення [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, І. В. Федулова, Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 103-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_19
Розглянуто теоретичні підходи до визначення продовольчої безпеки. Це надало можливість визначити та охарактеризувати групи показників та індикаторів, що визначають стан продовольчої безпеки країни. Наведено розрахунки значень показників продовольчої безпеки України. Індикатори продовольчої безпеки наведено в динаміці за період з 2000 по 2010 рр. Визначено основні чинники впливу на продовольчу безпеку та охарактеризовано їх дію. Розраховано показники по трьом групах критеріїв, що надало можливість з'ясувати проблеми у забезпеченні продовольчої безпеки України. Визначено шляхи підвищення продовольчої безпеки країни.
Попередній перегляд:   Завантажити - 322.12 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Мокіна С. М. 
Формування команди з управління брендом роботодавця [Електронний ресурс] / С. М. Мокіна, Т. Л. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 157-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_47_30
Розглянуто основні поняття управління брендом роботодавця. Визначено функції та принципи формування команди зі створення бренду роботодавця. Визначено роль бренду роботодавця у сприйнятті підприємства у зовнішньому середовищі. Обгрунтовано доцільність створення крос-функціональної команди для управління брендом роботодавця.
Попередній перегляд:   Завантажити - 125.115 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Скопенко Н. С. 
Забезпечення продовольчої безпеки через реалізацію концепції соціально-етичного маркетингу [Електронний ресурс] / Н. С. Скопенко, Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.121 Mb    Зміст випуску     Цитування
17.

Мостенська Т. Л. 
Побудова вертикальних організаційних структур при створенні об’єднань підприємств [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, В. В. Кудіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 6. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_6_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.216 Mb    Зміст випуску     Цитування
18.

Мостенська Т. Г. 
Витрати як економічна категорія та їх аналіз на ПАТ "Оболонь" [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська, О. С. Ковтун // Молодий вчений. - 2016. - № 7. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_7_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 248.055 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Мостенська Т. Л. 
Ризик-менеджмент як чинник забезпечення економічної безпеки підприємств [Електронний ресурс] / Т. Л. Мостенська, Ю. В. Білан, Т. Г. Мостенська // Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 8. - С. 193-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2015_8_26
Розглянуто теоретичні підходи до визначення ризик-менеджменту та оцінювання ризиків. Визначено специфічні функції ризик-менеджменту і охарактеризована кожна з них. Запропоновано опис процесу ризик-менеджменту. Проаналізовано точки зору вчених на методи попередження та мінімізації ризиків. Проведений аналіз дозволив зробити висновки, що ухвалення управлінських рішень з урахуванням ризику дозволяє підвищувати ринкову стійкість підприємства та обгрунтовувати інноваційні рішення при веденні господарської діяльності. Розглянуто сфери виникнення ризиків на підприємствах. Визначено місце ризик-менеджменту в системі економічної безпеки підприємства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.536 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Мостенська Т. Г. 
Екологічні загрози при виробництві харчових продуктів [Електронний ресурс] / Т. Г. Мостенська // Інтелект XXI. - 2015. - № 3. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2015_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 118.604 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського