Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Кіптела Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Черевко О. І. 
Підвищення ефективності роботи роторного випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.196 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Черевко О. І. 
Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_35
Попередній перегляд:   Завантажити - 505.657 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Черевко О. І. 
Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 246.186 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кіптела Л. В. 
ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.618 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Черевко О. І. 
Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 197.976 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Черевко О. І. 
Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.507 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Черевко О. І. 
Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 116-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 287.31 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Кіптела Л. В. 
Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, С. Ю. Саєнко, А. М. Загорулько, О. С. Мольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 123-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 355.667 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Кіптела Л. В. 
Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.872 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Кіптела Л. В. 
Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__2
Розглянуто вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва порошкових напівфабрикатів. Підвищено ефективність процесу згущення фруктового пюре у роторному плівковому апараті до вмісту сухих речовин (СР) 30 - 40 % за рахунок турбулентного режиму теплоносія в нагрівальній оболонці апарата. Подальше досушування фруктової пасти відбувається у модернізованій вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 88 - 92 % СР.
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.768 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Плевако В. П. 
Визначення профілів рефлекторів сушарок, які забезпечують рівномірне опромінювання продукту [Електронний ресурс] / В. П. Плевако, Л. В. Кіптела, І. П. Педорич, А. М. Загорулько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 271-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__62
Попередній перегляд:   Завантажити - 703.549 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Черевко О. І. 
Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.138 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Головко М. П. 
Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Л. В. Кіптела, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 391-398. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_61
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.566 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Кіптела Л. В. 
Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 147-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 482.385 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Кіптела Л. В. 
Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 354-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 367.033 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Кіптела Л. В. 
Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Н. О. Афукова, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 372.791 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського