Пошуковий запит: (<.>A=Кіптела Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Черевко О. І. Підвищення ефективності роботи роторного випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 161-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_27
|
2. |
Черевко О. І. Удосконалення процесу концетрування хмелевих екстрактів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_35
|
3. |
Черевко О. І. Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_18
|
4. |
Кіптела Л. В. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, С. М. Костенко, Д. В. Постольнік, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 160-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_24
|
5. |
Черевко О. І. Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 138-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_26
|
6. |
Черевко О. І. Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 85-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_15
|
7. |
Черевко О. І. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 116-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__18
|
8. |
Кіптела Л. В. Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, С. Ю. Саєнко, А. М. Загорулько, О. С. Мольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 123-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__19
|
9. |
Кіптела Л. В. Геометрія розміщення рефлекторав ІЧ-сушарках плодоягідної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, В. П. Плевако, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__10
|
10. |
Кіптела Л. В. Вдосконалення обладнання для виробництва плодоягідних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 2(10). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_2(10)__2 Розглянуто вдосконалення технологічного обладнання консервної промисловості для виробництва порошкових напівфабрикатів. Підвищено ефективність процесу згущення фруктового пюре у роторному плівковому апараті до вмісту сухих речовин (СР) 30 - 40 % за рахунок турбулентного режиму теплоносія в нагрівальній оболонці апарата. Подальше досушування фруктової пасти відбувається у модернізованій вальцьовій ІЧ-сушарці до вмісту 88 - 92 % СР.
|
11. |
Плевако В. П. Визначення профілів рефлекторів сушарок, які забезпечують рівномірне опромінювання продукту [Електронний ресурс] / В. П. Плевако, Л. В. Кіптела, І. П. Педорич, А. М. Загорулько // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 271-276. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__62
|
12. |
Черевко О. І. Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_22
|
13. |
Головко М. П. Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Л. В. Кіптела, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 391-398. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_61
|
14. |
Кіптела Л. В. Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 147-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_15
|
15. |
Кіптела Л. В. Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 2. - С. 354-363. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_2_36
|
16. |
Кіптела Л. В. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини [Електронний ресурс] / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Н. О. Афукова, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_11
|