Пошуковий запит: (<.>A=Костецька К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Осокіна Н. Стан плодових овочів під час зберігання [Електронний ресурс] / Н. Осокіна, К. Костецька // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 41-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_1_13
|
2. |
Осокіна Н. М. Круп’яні властивості зерна пшениці озимої та тритикале і ячменю ярих залежно від сорту та погодних умов у Лісостепу Правобережному [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(1)__8
|
3. |
Осокіна Н. М. Вплив погодних умов на формування вмісту основних компонентів хімічного складу плодових овочів [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2012_81(1)__23
|
4. |
Осокіна Н. М. Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2013. - Вип. 83. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2013_83_8
|
5. |
Осокіна Н. М. Порівняльна оцінка круп’яних властивостей зерна ярих пшениці, тритикале та ячменю [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 1. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_1_19
|
6. |
Осокіна Н. Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи [Електронний ресурс] / Н. Осокіна, К. Костецька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_10
|
7. |
Осокіна Н. М. Пряносмакова сировина як джерело ароматичних речовин для консервування [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Агрономія і біологія. - 2014. - Вип. 3. - С. 103-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_agro_2014_3_25
|
8. |
Осокіна Н. М. Товарний стан плодів баклажана, перцю солодкого та помідора за умов короткострокового зберігання [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2014. - № 2. - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2014_2_11
|
9. |
Осокіна Н. М. Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи ПР39Б58 [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька, Я. В. Євчук // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2014. - Вип. 86(1). - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2014_86(1)__8
|
10. |
Осокіна Н. М. Порівняльна оцінка зерна ярих та озимих сортів пшениці і тритикале ярого як сировини для виготовлення хліба [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 188-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_23 Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна пшениці ярої м'якої сортів Трізо і Мідае, озимої м'якої сорту Лазурна, тритикале ярого сорту Аватар для виробництва хліба. Дослідження проведено на кафедрі технології зберігання і переробки зерна в 2013 - 2014 рр. У зерні пшениці та тритикале визначено геометричні, технологічні, в борошні - органолептичні та хлібопекарські властивості. Зроблено пробну випічку хліба та визначено показники його якості. Використання борошна з зерна тритикале для виготовлення хліба допоможе вирішити одне з найважливіших завдань виготовлення хлібобулочної продукції - розширення сировинної бази, що надасть можливість збільшити асортимент виробів для повного задоволення зростаючих потреб широких верств населення України та світу.
|
11. |
Осокіна Н. М. Технологічна оцінка зерна сортів ячменю, пшениці та тритикале для круп’яного виробництва [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2016. - Вип. 88(1). - С. 111-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2016_88(1)__17
|
12. |
Осокіна Н. М. Вплив умов зберігання на втрати маси плодових овочів [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2013_1_20
|
13. |
Осокіна Н. М. Технологічні властивості зерна гібридів кукурудзи [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 195-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_25 Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна гібридів кукурудзи ПР39Б58 і ДКС4685-1390 для виробництва шліфованої п'ятиномерної крупи. Зазначено, що у переробній галузі технологічна обробка зерна повинна бути поліпшена в напрямку одержання максимального ендосперму, підвищення врожайності зернових високої якості. Вивчено фізичні та теплофізичні властивості зерна гібридів кукурудзи залежно від погодних умов вирощування й особливостей їх використання. Виявлено закономірності динаміки технологічних показників зерна залежно від особливостей гібриду.
|
14. |
Улянич І. Ф. Оцінювання мікробіологічного стану кормових сумішей у процесі їхнього зберігання [Електронний ресурс] / І. Ф. Улянич, К. В. Костецька, М. І. Голубєв // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2017. - № 1. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2017_1_8
|
15. |
Осокіна Н. М. Технологічна оцінка зерна пшениці та тритикале для круп’яного виробництва [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2015. - № 2. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2015_2_9
|
16. |
Костецька К. В. Технологічні властивості зерна кукурудзи залежно від особливостей гібриду [Електронний ресурс] / К. В. Костецька, Н. М. Осокіна // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2019. - № 1. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2019_1_8
|
17. |
Костецька К. В. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного [Електронний ресурс] / К. В. Костецька, С. М. Ковтун-Водяницька // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 213-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_32 Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин.Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин.
|
18. |
Галушкіна Т. П. "Зелена" економіка в секторальній моделі розвитку в Україні [Електронний ресурс] / Т. П. Галушкіна, К. О. Костецька // Економічні інновації. - 2012. - Вип. 48. - С. 68-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2012_48_9
|
19. |
Костецька К. О. Екологічна інфраструктура транскордонних территорій [Електронний ресурс] / К. О. Костецька, С. П. Фурса // Економічні інновації. - 2011. - Вип. 44. - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2011_44_16
|
20. |
Осокіна Н. М. Удосконалення технології виробництва желе чорносмородинового [Електронний ресурс] / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник Уманського національного університету садівництва. - 2020. - № 2. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vumnuc_2020_2_15
|
| |