Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (19)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Козлова С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Погодіна С. В. 
Особливості реакцій стрес-реалізуючих систем організму у ветеранів гирьового спорту при виконанні змагальних вправ [Електронний ресурс] / С. В. Погодіна, С. Н. Козлова, М. М. Філіппов, М. Л. Кирилюк // Спортивна медицина. - 2013. - № 2. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smув_2013_2_10
2.

Козлова С. 
Ринок морепродуктів України: аналіз і тенденції [Електронний ресурс] / С. Козлова // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.027 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лебська Т. 
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 749.786 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лебська Т. К. 
Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів [Електронний ресурс] / Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 300-308. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Яблонська О. В. 
Мікробіологічні показники якості фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі прісноводних та морських гідро біонтів [Електронний ресурс] / О. В. Яблонська, Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 291-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 146.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Козлова С. Л. 
Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність [Електронний ресурс] / С. Л. Козлова, К. В. Остролуцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.447 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Козлова С. В. 
Замощение плоскости с использованием паркета Пенроуза [Електронний ресурс] / С. В. Козлова, Р. Г. Худов // Системи обробки інформації. - 2015. - Вип. 3. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soi_2015_3_12
Показана возможность замощения произвольной плоскости с использованием непериодического паркета Пенроуза. При этом в качестве фигур, которыми можно замостить плоскость, выбраны "наконечник стрелы" и "воздушный змей". Приведен принцип построения паркета Пенроуза, примеры замощения произвольной плоскости, а также доказаны выражения, определяющие количество остроугольных и тупоугольных треугольников при построении паркета Пенроуза. Установлена связь этого количества с числами Фибоначчи.
Попередній перегляд:   Завантажити - 814.392 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського