Пошуковий запит: (<.>A=Вєтров Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Залізняк Л. Л. Дослідження стоянки Троянове 4В під Новомиргородом у 2012 році [Електронний ресурс] / Л. Л. Залізняк, І. М. Хоптинець, Д. О. Вєтров // Магістеріум. Археологічні студії. - 2013. - Вип. 53. - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Magisterium_2013_53_4
|
2. |
Коваленко О. О. Требования к качеству технологической воды для приготовления напитков из чайного сырья [Електронний ресурс] / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильський // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 68-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_17
|
3. |
Коваленко О. О. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі [Електронний ресурс] / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, Л. П. Ремінна, Н. А. Постол // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_23
|
4. |
Коваленко О. О. Розробка технологіїї водопідготовки для виробництва чайних напоїв [Електронний ресурс] / О. О. Коваленко, А. Т. Безусов, Д. І. Вєтров, Н. Постол // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__18
|
5. |
Коваленко О. О. Розробка вимог до якості води, призначеної для виробництва чайних напоїв [Електронний ресурс] / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 430-434. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__106
|
6. |
Вєтров Д. В. До питання про потерпілого від порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ст. 272 КК України) [Електронний ресурс] / Д. В. Вєтров // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Юриспруденція. - 2014. - Вип. 11(2). - С. 114-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_jur_2014_11(2)__33
|
7. |
Коваленко О. О. Вимоги до якості технологічної води, призначенної для приготування напоїв з чайної сировини у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров // Вода: гигиена и экология. - 2013. - Т. 1, № 3-4. - С. 81-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/voda_2013_3-4(1)__11
|
8. |
Степанчук В. М. Природні барвники в матеріалах багатошарової мустьєрської стоянки Пролом II [Електронний ресурс] / В. М. Степанчук, О. І. Нездолій, Д. О. Вєтров // Археологія і давня історія України. - 2018. - Вип. 3. - С. 7-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/arhdiu_2018_3_4
|
9. |
Вєтров Д. В. Злочинна самовпевненість як форма вини при вчиненні злочину, передбаченого ст. 272 КК України [Електронний ресурс] / Д. В. Вєтров // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. - 2015. - Вип. 5(3). - С. 117-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_jur_2015_5(3)__31
|
10. |
Нездолій О. Нова палеолітична стоянка Виклине 3 у Центральній Україні [Електронний ресурс] / О. Нездолій, Д. Вєтров // Емінак. - 2018. - № 3(3). - С. 49-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eminak_2018_3(3)__7
|