Пошуковий запит: (<.>A=Баля Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Жук В. Вплив вологотермічної обробки на біологічну цінність зернової квасолі [Електронний ресурс] / В. Жук, Л. Баля // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_17
|
2. |
Жук В. А. Поживна цінність нових консервів з квасолі [Електронний ресурс] / В. А. Жук, Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 382-389. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_61
|
3. |
Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 336-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_58
|
4. |
Баля Л. В Визначення кольорових характеристик зразків соусів [Електронний ресурс] / Л. В Баля, О. О. Горячова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 82-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_30
|
5. |
Семенов А. О. Безозонні бактерицидні лампи для установок фотохімічної та фотобіологічної дії [Електронний ресурс] / А. О. Семенов, Г. М. Кожушко, Л. В. Баля // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 4(1). - С. 4-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_4(1)__2
|
6. |
Баля Л. В. Комплексна оцінка якості кавових напоїв розчинних [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 152-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_24
|
7. |
Баля Л. В. Визначення хімічного складу та якісних характеристик зернової квасолі білої [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 61, № 1. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_61_1_6
|
8. |
Баля Л. В. Аналіз харчової та енергетичної цінності сухих сніданків [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 123-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_26
|
9. |
Семенов А. О. Знезараження води комбінованими методами – УФ-випромінювання в поєднанні з іншими технологіями [Електронний ресурс] / А. О. Семенов, Г. М. Кожушко, Л. В. Дугніст, Л. В. Баля, О. В. Саприка // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 143-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_31
|
10. |
Баля Л. В. Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої [Електронний ресурс] / Л. В. Баля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_11
|