РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Штик І. Якісні показники та біологічна цінність м'яса диких тварин // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
2.

Дмитрук Є. Підвищення ефективності розмельних систем в сортових хлібопекарських помелах пшениці // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
3.

Lugovska O. Stability studies of inulin and olihofructose in the drink // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
4.

Radzievska I. Research of content biologically active components of oils // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
5.

Осьмак Т. Удосконалення технології морозива з фруктозою // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
6.

Пешук Л. Розробка сирокопчених ковбас для гурманів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
7.

Чеботарьова К. Антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
8.

Малюта О. Отримання рекомбінантного C2 домену білка Bcr // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
9.

Кудря Н. Особливості синтезу поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405 на суміші ростових субстратів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
10.

Tasheva S. Energy efficiency of different technological regimes in distilleries processing resene. I. Stationary distillation apparatus // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
11.

Шутюк В. Режими сушіння екстракту топінамбура в розпилювальній сушарці // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
12.

Поздняков В. Математическое описание взаимодействия зерновой массы с конструктивными элементами вибропневмосепаратора // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
13.

Chmielewska B. Differentiation of the standard of living of families in countries of the European Union // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
14.

Беренда Н. Загальновиробничі витрати як складова операційних витрат, сутність та особливості їх розподілу // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
15.

Влощинська В. Оподаткування операцій з цінними паперами // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
16.

Denysiuk I. The enterprise's development: the essence of the concept and characteristics // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
17.

Коваленко Л. Економічний зміст ресурсного потенціалу банківської установи // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
18.

Хамутовська І. Пріоритети залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
19.

Романова З. Оптимізація технології приготування пива шляхом вдосконалення процесу приготування пивного сусла // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
20.

Оболкіна В. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського