РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Нікітчіна Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Луговська О. А. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло - вода у харчових продуктах // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
2.
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ. — Одеса: Освіта України, 2017
3.

Верхівкер Я. Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ. — Одеса: Освіта України, 2017
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського